Arama sonuçları: *

1. F

2800 TL Ders-Oyun Kasası Önerisi

1. Biostar b450mh'ı gamegarajın sunduğu seçeneklerden mi seçeyim? 2. Ve Patriot Burst 240gb'ı harici olarak alacağım değil mi çünkü game garajın kasa için sunduğu ssdlerde göremedim bunu.
  2. F

Bana ana kartın modelini söyler misin hangi model olsun diye anlamam ben. Kasayı az da olsa biraz daha ucuza getirecek model olursa sevinirim.
  3. F

Sanıyorum toplama olmayanı seçersem fazla fark etmiyor. İlk defa böyle bir şey yapıcam belki riski yoktur ama yine de risksiz olsun istiyorum. Gamegarajı ssdsiz şekilde sipariş edip başka yerden Patriot Burst 240GB sipariş ediyorum dimi son kararım?
  4. F

Başka birisi benim kasa almak ve ssd ile ilgili cevaplarıma "sorunlu çıkma ihtimali var" demiş SSD değişip kasa alsam bile sorunlu çıkabilir anlamında mı dedi onu anlamadım ama sonuç olarak toplama olanı alırsam fiyata göre daha fazla şey sunuyor ama kasa alırsam bir tık düşük doğru anladım...
  5. F

Toplama pc almazsam sorunlu olma ihtimali varsa toplama olanı alayım o zaman ama nasıl toplayacam?
  6. F

SSDyi değişmesem ne kaybım olur tek seferde alayım bitsin istiyorum. Ve Tek parça olmasını tercih ederim nasıl toplarım bilmiyorum
  7. F

Ben pc donanımı konusuna uzağım, bana tam bir pc veya satışta olanın linki lazım.
  8. F

Ders için ama Minecraft başta olmak şartıyla bazı idare eder seviyesindeki grafiğe sahip oyunları oyanayabileceğim bir PC önerin lütfen. Ama hepsiburada veya Trendyol gibi yerlerden olursa daha iyi olur itopya falan filan tanımadığım için güvenemem hemen. (Minecraft'ı grafiği yok patates oyun...
Top Bottom