Neler Yeni

2800 TL Ders-Oyun Kasası Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Bütçe
2800
Ders için ama Minecraft başta olmak şartıyla bazı idare eder seviyesindeki grafiğe sahip oyunları oyanayabileceğim bir PC önerin lütfen. Ama hepsiburada veya Trendyol gibi yerlerden olursa daha iyi olur itopya falan filan tanımadığım için güvenemem hemen. (Minecraft'ı grafiği yok patates oyun diye sanıyorsanız açıklayayım. Sürümü yükseldikçe optimizasyonu kötüleşiyor yani patates bir pcde Minecraft'ın son sürümünü bırak oynamayı oyun içinde hareket etmeniz bile mümkün olmayabilir şu anki laptopumda 1.8 sürümü 100 FPS ama 1.16 sürümü 30 FPS)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
yazdığından bişey anlamadım ama orda tek sorunlu parça ssd ben onu demeye çalıştım onun dışında güzel sistem
benim attığımıda tercih edebilirsin anakartı daha iyi
ama toplamayı alacaksan ssd değiştirmelisin patriot burst 240 gb alabilirsin
Başka birisi benim kasa almak ve ssd ile ilgili cevaplarıma "sorunlu çıkma ihtimali var" demiş SSD değişip kasa alsam bile sorunlu çıkabilir anlamında mı dedi onu anlamadım ama sonuç olarak toplama olanı alırsam fiyata göre daha fazla şey sunuyor ama kasa alırsam bir tık düşük doğru anladım değil mi :D babama toplama olur mu diye sormam lazım, evet der ise parça birleştirme olayı nasıl olacak onu bilmediğimden dolayı kasa ve ssd taraftarıyım. Unuttuğum bir şey var. Ben gamegaraj kasası linkine baktım da SSD seçeneği göremedim nasıl SSDyi almama seçeneğini seçicem?

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Başka birisi benim kasa almak ve ssd ile ilgili cevaplarıma "sorunlu çıkma ihtimali var" demiş SSD değişip kasa alsam bile sorunlu çıkabilir anlamında mı dedi onu anlamadım ama sonuç olarak toplama olanı alırsam fiyata göre daha fazla şey sunuyor ama kasa alırsam bir tık düşük doğru anladım değil mi :D babama toplama olur mu diye sormam lazım, evet der ise parça birleştirme olayı nasıl olacak onu bilmediğimden dolayı kasa ve ssd taraftarıyım. Unuttuğum bir şey var. Ben gamegaraj kasası linkine baktım da SSD seçeneği göremedim nasıl SSDyi almama seçeneğini seçicem?
ssd değiştirirsen hiçbir sıkıntı çıkmaz.
toplamaya ikna edersen sadece anakartın değişicek senin kararın

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
ssd değiştirirsen hiçbir sıkıntı çıkmaz.
toplamaya ikna edersen sadece anakartın değişicek senin kararın
Sanıyorum toplama olmayanı seçersem fazla fark etmiyor. İlk defa böyle bir şey yapıcam belki riski yoktur ama yine de risksiz olsun istiyorum. Gamegarajı ssdsiz şekilde sipariş edip başka yerden Patriot Burst 240GB sipariş ediyorum dimi son kararım?

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sanıyorum toplama olmayanı seçersem fazla fark etmiyor. İlk defa böyle bir şey yapıcam belki riski yoktur ama yine de risksiz olsun istiyorum. Gamegarajı ssdsiz şekilde sipariş edip başka yerden Patriot Burst 240GB sipariş ediyorum dimi son kararım?
anakartıda değiştirsen çok güzel olur b serisi bir kart yaparsan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
biostar b450mh anakart 100 TL arttırıyor fiyatı ama önünü açar bilgisayarın a serisi kullanan kalmadı artık
1. Biostar b450mh'ı gamegarajın sunduğu seçeneklerden mi seçeyim?
2. Ve Patriot Burst 240gb'ı harici olarak alacağım değil mi çünkü game garajın kasa için sunduğu ssdlerde göremedim bunu.

Top Bottom