Arama sonuçları: *

1. ImToretto

Hazır RTX 4060/5 5600 Sistem Hakkında Geliştirme Önerisi

Bütçeniz varsa size tavsiyem olarak "önceden söylemiştim ama kaçırmışsınız sanırım gözünüzden" Kingston KC3000 Seçmeniz olacaktır. NV2'nin DRAM'i olmadığından ömrü daha hızlı biter KC3000'e göre. Fakat bütçeniz kısıtlı ve o kadar çıkamam diyorsanız bu şekilde kalabilir. :)
  2. ImToretto

Sizce bu sistem nasıl

https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 8K'ya monitör klavye mouse dizer misiniz bilemem ama Monitör konusunda diğer arkadaşlar yardımcı olur. Daha uygunu olarak...
  3. ImToretto

Sizce bu sistem nasıl

Hocam bu tarz platformlardan Bilgisayar satın almayın. Komple sistem şeklinde istiyorsanız tam bütçenizi söyleyin yardımcı olalım.
  4. ImToretto

Bu sistem alınır mı sizce

Alınmaz Hocam. MSI ventus serisi ekran kartı var. kasa sirkülasyonu iyi diyorlar fakat psu konusunda yorum yok. Bugün bir arkadaşa daha 4060 lı sistem topladık fakat ddr4 bir sistemdi o.
  5. ImToretto

Rica ederim son halini tekrardan ekran görüntüsü atarsanız eksik bir şey varsa kontrol ederim. Şimdiden hayırlı olsun :)
  6. ImToretto

Evet FSP marka bir psu varmış onu fark etmedim. attığım sistemde özelleştirme yaptıysanız alabilirsiniz @donnamarie1377 1711025377 KC3000 seçebilirseniz zaten 29 k yı bulmuyordu sanırım özelleştirmeler ile. KC3000'in okuma yazması çok daha iyi ve daha verimli olur. Ram olarak çoğu hazır...
  7. ImToretto

Yani görünüş takıntınız varsa bilemem ama içindeki PSU gayet kaliteli. Nereden duydunuz garibime gitti açıkçası. Hazır sistemlerin çoğunda (gaming.gen) Vento,XPG,Asus kullanılıyor o zaman hazır sistem almanız mantıklı değil (bu şekilde yapmazsanız yelpazenizi genişletmeniz gerekir) Anakart için...
  8. ImToretto

Hocam neden XPG seçmiyorsunuz. Vento'nun psuları çok iyi değil zaten.
  9. ImToretto

https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/metmellow-m4-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Buradaki ürünü özelleştirip daha uyguna Getirebilirsiniz. R5 5600 (MPK veya kutulu) siz seçebilirsiniz. Asus Rtx 4060 (Beyaz seçebilirsiniz) m.2 SSD...
  10. ImToretto

Öncelikle Anakarttan Fire vermişsiniz. B450'ye düşürmüşsünüz Kombinasyon olarak B550 daha iyidir. R5 5600 ile. Ayrıca sadece amazon seçmeyip farklı yerlere baktınız mı daha uygununu bulma şansınız olabilirdi.
  11. ImToretto

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?

Güzel Tercih Yapmışsınız. Keyifli Kullanımlar dilerim şimdiden.
  12. ImToretto

Siz olsanız hangisini seçerdiniz ?

Ekran Kartı konusunda çoğu kişi yorum yapmış fakat şöyle bir sıkıntı var. Palit dediğimiz marka da Asus gibi köklü bir marka. tabii ki bir Asus Tuf ekran kartı kalitesinde değildir fakat muadil olarak bu fiyatta gayette alınır. Özelleştirme kısmında bile MSI ventus +15 k istiyor Ventus ya...
  13. ImToretto

20K bütçede pc öneri

Hocam güncel ekran kartlarında oldukça sorunları çözüldü Forumda bir çok kişiye RTX 3060 bandında RX 6700 XT öneriyorum mesela. Ve çoğu kişide alıp kullanıyor. AMD aldığınızda yapmanız gereken bir kaç dokunuş var. Windows update kapatmak ve Windows update'in kurduğu sürücüyü DDU ile kaldırmak...
  14. ImToretto

20K bütçede pc öneri

ileride güncel oyunlarda sorun yaşatabilir hocam. 1080P de hala iş görüyor olabilir ama gün geçtikçe oyunlarda güncelleniyor sistem gereksinimleri çoğalıyor. Bu yüzden 8 GB'lı ekran kartlarını (En azından bütçeniz varsa veya ileride sıkıntı çekmeyeyim diyorsanız) almamalısınız.
  15. ImToretto

20K bütçede pc öneri

Alınmaz hocam.
  16. ImToretto

20K bütçede pc öneri

+80 Sertifika ile PSU kalitesinin nasıl bir bağlantısı var? Bilgin olmadığı konularda yorum yapmamanı rica ediyorum. +80 Sertifikası, verimlilik sertifikasıdır.
  17. ImToretto

20K bütçede pc öneri

Ben o farkı göz ardı edip ileride en azından Vram sıkıntısı çekmemek için 3060 veyahut daha iyisi RX serilerine yönelirdim Ama herkesin görüşü farklı. Eğer beklemeye gücü varsa beklesin dostum. Ben yine de dediğimin arkasındayım, 8 GB VRAM'li ekran kartı A-LIN-MAZ. İstediği kadar güçlü olsun...
  18. ImToretto

20K bütçede pc öneri

RTX 3070'li sistem almak saçma olur. 8GB VRAM ileride sorun yaratır. En azından RTX 3060 12GB versiyonlu kart daha iyi olur. https://www.gaming.gen.tr/urun/300484/imola-3070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ Şöyle bir sistem var...
  19. ImToretto

Sistemi pahalıya mı dizdim? (19.000)

Rica ediyorum hocam
  20. ImToretto

Sistemi pahalıya mı dizdim? (19.000)

Değil hocam https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b550m-a-wi-fi-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,730001028.html bu modeli Wifi destekli adaptörle geliyor. --------------------------------------------...
Top Bottom