fps olarak dağlar kadar fark var 3060 önermek nedir 8gb ise 8 napalım o zaman 4060ti 16gb beklesin onu alsın en mantıklı alınabilecek ekran kartı hem güçlü hem de 16 gbRTX 3070'li sistem almak saçma olur. 8GB VRAM ileride sorun yaratır.
En azından RTX 3060 12GB versiyonlu kart daha iyi olur.
Şöyle bir sistem var 12400f + rtx 3070 22.500TL yani 20K'ya düşerse bu sistem bence yine çok ucuz diyemeyiz.NOVA-3070 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Gamepower psu sorun çıkartmasın?VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Ben o farkı göz ardı edip ileride en azından Vram sıkıntısı çekmemek için 3060 veyahut daha iyisi RX serilerine yönelirdim Ama herkesin görüşü farklı.fps olarak dağlar kadar fark var 3060 önermek nedir 8gb ise 8 napalım o zaman 4060ti 16gb beklesin onu alsın en mantıklı alınabilecek ekran kartı hem güçlü hem de 16 gb
+80 sertifikası olduktan sonra çok sorun olacağını sanmam ama kalitelisini alabiliyorsanız değişitrebiliyorsanız değiştirin bütçeye göre uygun olanGamepower psu sorun çıkartmasın?
+80 Sertifika ile PSU kalitesinin nasıl bir bağlantısı var?+80 sertifikası olduktan sonra çok sorun olacağını sanmam ama kalitelisini alabiliyorsanız değişitrebiliyorsanız değiştirin bütçeye göre uygun olan
Gamepower psu alınır mı sizce?+80 Sertifika ile PSU kalitesinin nasıl bir bağlantısı var?
Bilgin olmadığı konularda yorum yapmamanı rica ediyorum.
+80 Sertifikası, verimlilik sertifikasıdır.
Alınmaz hocam.Gamepower psu alınır mı sizce?
Hocam benim şuan kullandığım sistemde de 3070 var. Acaba bahsettiğiniz VRAM sorunu ileri zamanlarda mı yaşanacak bir sorun?Alınmaz hocam.
ileride güncel oyunlarda sorun yaşatabilir hocam. 1080P de hala iş görüyor olabilir ama gün geçtikçe oyunlarda güncelleniyor sistem gereksinimleri çoğalıyor. Bu yüzden 8 GB'lı ekran kartlarını (En azından bütçeniz varsa veya ileride sıkıntı çekmeyeyim diyorsanız) almamalısınız.Hocam benim şuan kullandığım sistemde de 3070 var. Acaba bahsettiğiniz VRAM sorunu ileri zamanlarda mı yaşanacak bir sorun?
Peki AMD tarafına nasıl bakıyorsunuz? Bi 5-6 ay önce herkes Wattman var, alma pişman olursun vs. diyorlardı.ileride güncel oyunlarda sorun yaşatabilir hocam. 1080P de hala iş görüyor olabilir ama gün geçtikçe oyunlarda güncelleniyor sistem gereksinimleri çoğalıyor. Bu yüzden 8 GB'lı ekran kartlarını (En azından bütçeniz varsa veya ileride sıkıntı çekmeyeyim diyorsanız) almamalısınız.