Arama sonuçları: *

1. KDolunay

Pesin fiyatina 6 taksite 4070 ti super’li sistem

Ne amaçlı kullanacaksın bilemiyorum ama oyun odaklı diyelim, 60 binlere kadar çıkıyorsan o ram, o işlemci, o ssd olmamış. İmzamdaki kasayı 1 ay önce 73 bine aldım (monitör + 16gb ram hariç) Ram en az 32 gb 6000 mhz SSD en az 1 TB yapmalısın. İşlemcinin ön belleği yüksek olanından...
  2. KDolunay

50-52k sadece sistem önerisi (toplama ya da hazır)

Katılıyorum. Bu sistem gayet güzel. Ben sistem içerisinde 7800x3d varken aldım kasım başında. O haliyle daha iyiydi ama fiyatı 70'i geçti (imzamdaki parçalarla). Güzel kasa.
  3. KDolunay

Espor 4070TIS Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar sistemimle alakalı gelişmeleri açıklayayım. İki gün kendi çabamla, bildiğim tüm yöntemleri deneyerek sorunu çözmeye çalıştım, görüntü alamadım. Ertesi gün sabah 9 gibi Gaming.gen.tr müşteri hizmetleriyle görüştüm. Uzun yıllar bilgisayar kullanan birisi olduğumu, böyle bir sorunla...
  4. KDolunay

Dönüştürücü yok, HDMI > HDMI Ramleri silip geri taktım, aynı. İşlemcinin dahili GPU yok, anakarttan görüntü alınır mı ekran kartsız? 1731025722 Hazır sistem, bugün geldi. Görüntüyü alamazsam iade edilebilir mi, ne yapmam gerek?
  5. KDolunay

Evet denedim çıkarıp taktım çıt sesini duydum, aynı maalesef.
  6. KDolunay

Olası sorularınıza cevaplar: 1. HDMI to HDMI kullanıyorum, 4070TIS de bu çıkış var. 2. Kasa arkasında ekran kartına takılı kablo, anakarta değil. 3. Ekran kartını çıkarıp taktım. Çıt sesini duydum. 4. Ram çıkarıp taktım. *** 1. Farklı monitör denemedim (ama eski monitörüm sistem satın almadan...
  7. KDolunay

Benim sistemi ilk açışımda böyleydi hocam, yani adamlardan geldiği halinde açamadım. Bios ayarlarını göremedim bile... Bilemedim ki, Bios komple gider sıkıntı yaşarsak sonra, Müşteri temsilcisine durumu anlatana kadar çözüm önerilerinize açığım.
  8. KDolunay

Merhaba arkadaşlar Bugün elime ulaşan Gaming.gen / Espor 4070TIS sisteminin ekran kartını ve soğutucusunu (harici aldığım Frost Commander'i) monte ettim. Elimde bulunan 2 adet kasa fanını takmak haricinde sisteme müdahale etmedim. Bilgisayarı başlattığımda ekrana görüntü alamıyorum. Kasayı...
  9. KDolunay

Sipariş Ettiğim Sistemi Yorumlar mısınız?

Hocam önerin için teşekkür ederim. Ağabeyi çıkınca 7800x3d nin fiyatında aşağı yönlü bir ivmelenme olması muhtemel tabii ki. Ancak beni tereddütte bırakan Gaming.gen'deki Galax 4070TIS'in 33-34k bandındaki indiriminin bitme ihtimali. Gaming'i aradım, 1 saate de bitebilir 1 haftaya da, bilgimiz...
  10. KDolunay

Şimdi Chiphell forumlarından gelen yeni bir sızıntıda, işlemcinin 5,2 GHz'e kadar tüm çekirdek saat hızına sahip olacağı ortaya çıktı. Dolayısıyla tek çekirdek frekansının da 5,5 GHz olması muhtemel. Bu da selefine kıyasla 500MHz artış anlamına geliyor. Ayrıca yeni sızıntıda, AMD Ryzen 7...
  11. KDolunay

Sağ olasın hocam, Allah sana da en iyisini nasip etsin. Değerli hocalarım ekonomik yönden görüşlerini sundular, parçalar ve kaliteleri açısından da yorumlarlarsa sevinirim. Yaş tahtaya basmadık umarım. :) Bir de "Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38" bu ram yerine piyasadan bunu önerir...
  12. KDolunay

Fiyat olarak her şey olabilir hocam, haklısın. Ama piyasayı bilemiyoruz, bir anda dolar euro uçabiliyor. O yüzden "zamanında alınan şey, ucuzdur." mantığıyla hareket ettim. Sistem geldikten sonra ASLA piyasa fiyat araştırması yapmayacağım :)))))))
  13. KDolunay

Kıymetli hocalarım, İlk sistemimi 12 yıl önce toplamıştım. Bu sistemim de en az 8-10 yıl götürsün istedim. Bütçem 40-50 ile yola çıktım (monitör dahil dediydim :)) 73-75 lere monitörsüz anca tamamlar gibiyim. Sağlam bir sistem olsun, parçalar baş ağrıtmasın niyetindeydim. *** Bana göre...
  14. KDolunay

Hocam bu paylaştığında anakartı biraz daha eli yüzü düzgün bir parçaya yükselttiğinde aşağıdaki gibi fiyat gene 80'lere fırlıyor. Satın almadan önce bu sistemi gördüm. Ama tabiri caizse çok uzun ömürlü olmayacak türde, B650'nin giriş anakartlarını tercih etmek istemedim. Ayrıca 4080 Windforce...
  15. KDolunay

İptal ettim hocam. Sonra aynı sistemi tekrar sipariş ettim, çünkü ilk aldığıma göre indirim görmüştü. Özetle, İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci Kutulu İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı...
  16. KDolunay

Yorumun için teşekkürler değerli hocam. Öncelikle hazır sistem aldığımı ve piyasadan seçim yapamadığımı belirtmek istiyorum. Ne varsa ona talim ediyoruz yani, el mahkum. 1 fanlı işlemci soğutucusunu sistem mecbur aldırıyor. Kaldıramıyoruz. Frost commanderi daha iyi soğutucu olduğu için ekledim...
  17. KDolunay

7700x ve Palit 4070Ti super Gamerock kartlı sistem alınır mı?

Gamerock versiyonunun alınmasını tavsiye eden başlıklar okumuştum hocam. Kişisel bilgim / tecrübem yok.
  18. KDolunay

1 Kasım'da (hafta sonu) şu hazır sistemi sipariş ettim: İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7800X3D 5.0GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu (Yetmez diye şunu ekledim...
  19. KDolunay

Bu hazır sistem alınır mı?

RX 7600 ve neredeyse birebir aynısı 7500F, orta sistem kasaların en çok tutulan işlemcisidir. İ3-i5 ile uğraşmayın hele de oyuncuysanız.
  20. KDolunay

2 sistem arasında kaldım

Birincinin ekran kartı uçak. İkincinin işlemcisi uçak. Hangisi öncelikliyse senin için kullanımda, onu seç. Oyun düşkünüysen ekran kartı daha mantıklı. PC yoğun kullanım ise işlemci düşünülebilir. Sen hangisini alırdın dersen, birincisi daha dengeli bir sistem. 7500F de çok güzel çünkü.
Top Bottom