Arama sonuçları: *

1. K

5080 hazir sistem nasil ?

Aklınızda olan o başka sistem için birkaç gün beklemede kalmalısınız bence çünkü bu fiyatlar kesinlikle düşecektir şu olayların sıcaklığı geçtiğinde, yani bugünkü durumu kullanmaya çalışan fırsatçılara 10-15k fazladan vermeyin derim yazık.
  2. K

5080 hazir sistem nasil ?

Dün gece bu sistem muhtemelen 120-125 arası bi fiyattaydı dimi :S
  3. K

Peki bu sistem nasıl olmuş ?

Sistemin saf ve özelleştirilmemiş hali şu şekilde : https://www.itopya.com/thunder-rdna-amd-ryzen-7-9700x-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-16gb-32gb-ddr5-1tb-m2-ssd-am_h28632 Sizden ricam buradaki özelleştirme maddelerini baz alarak yine benzer fiyat bandında bir modifiye yapabilir misiniz vaktiniz...
  4. K

Ama parçalar uyumlu değil mi yani bir sorun çıkartmayacaktır doğrumu ? 1741689212 9070xt sarfettiği devasa güç tüketiminden dolayı ısınıyor olabilir ama düz 9070 te bunun olacağını sanmıyorum tabi fazla bir fikrim yok aralarında yük altında 345 / 240 watt farkı var 1741689325 özelleştirme...
  5. K

Sistem fiyatı : 67k (itopya) Tavsiyeler doğrultusunda intelden vazgeçip 9700x ve 9070 li sistem özelleştirdim. Buna onay verilir sanırım tarafınızca. 9070xt fiyatı çok yüksek o yüzden düz koydum, beni kesinlikle üzmeyecektir biliyorum. Sizce fiyatı makul müdür ve ekleme yapmam gerekli mi ?
  6. K

70k bütçe sistem için işlemci + ekran kartı ?

Evet farketmiştim onu attıktan sonra.. Sanırım düz 9070 düz benim işimi görecektir. Sizce o sonradan attığım resimdeki sistem f/p olarak makul müdür ve bana herhangi bir sorum yaşatır mı 2k oyunlarda? (2k 240hz monitörüm var)
  7. K

Ekran kartı bölümüne şöyle bir konu açtım : https://forum.donanimarsivi.com/konu/9070xt-vs-rtx5070-guc-tuketimi-farki.1083564/ Isınma ve güç tüketimi had safhadayken hala 9070xt mi sizce ?
  8. K

İşlemci olarak sanırım 9700 de karar kılacağım. Peki bunun yanına ekran kartı olarak 9070xt mi yoksa RTX 5070 mi sizce ? Bu 2 li arasında kaldım çünkü özellikle güç tüketimi aşırı derecede yüksek 9070xt de :S
  9. K

Şöyle bir sistemden mi bahsediyorsunuz ? 2k oyunlarda bu işlemci ve ekran kartı 2 lisi herhangi bir sorun oluşturur mu ve beni hangi ayarlarda oynatabilir ?
  10. K

Arkadaşlar diğer bir konumda core 7 ultra + rtx 5000 olan sistem toplayıp tavsiyeleri almıştım ama bu topladığım sistem 89bin tl idi (taksitle 100bini geçiyor) ve arkadaşlar amd tarafına yönelmemi talep ettiler. Genelde 2k oyunları oynarım ve ultra grafiklere de ihtiyacım yok. amd işlemci ve...
  11. K

Core 7 ultra + 5070 sistem ?

Özelleştirmede 5070ti seçersem 38 bine 54 bin arasındaki fark var arasında Ti için yani gerek var mı bu devasa farka ? (Özelleştirdiğim sistemin eklentisiz saf halini konuya ekledim.)
  12. K

Hem oyun hem yayın için düşünmekteyim. 2k ve 240Hz MSI monitörüm mevcut, en uygun olan sistemi tebilon dan bulup sizinle paylaştım şuan. İçerisine 2tb lik ssd 32 ram ve kaliteli bir anakart da ekledim ve bence soğutucu da güzel.. Sizce bu rakam çok mu uçuk bu sistem için yoksa cpu ve 5070 in...
  13. K

İntel cpu ve RTX gpu ikilisini barındıran bir sistem kurma niyetim var ve amd tabanlı bir sistemi düşünmüyorum. Dün çoğu arkadaş 1700 soketin devrinin artık geçtiğini ve 1851 sokete yönelmem gerektiğini yazmıştı. Ben de core 7 ultra + 5070 li bir sistem oluşturdum. Sizce bu sistem mantıklı mı ve...
  14. K

İ7 + RTX için tavsiye lütfen

Konudaki resme ait site incehesap'a aitti zaten. Sizin attığınız sistemi inceliyorum şuan.
  15. K

Peki max 80 binlik nasıl bir işlemci + ekran kartı + anakart kombinasyonu oluşturabilirim. Ve bu bütçenin AMD tarafındaki karşılığı olan herhangi bir örnek sistem atabilir misiniz rica etsem ?
  16. K

Kalitesiz gördüğünüz bileşenler hangileri sizce ? Asusun kaliteli iyi bir anakartını ve ileriye dönük depolama sıkıntım olmaması adına ve okuma yazma hızı gayet fazla olan Samsung 2tb ssd sini koydum, ve ram ler de ideal gibi.. Kasayı az fiyat ekleyerek Cooler Master yapıcam sanırım...
  17. K

Bütçe 80 bin Öncelikle şunu belirtmek istiyorum intel işlemcili ve nvidia 4070s üzeri bir sistem toplamak niyetindeyim. Ryzen ve amd tavsiyesini devre dışı bırakırsak bu aşağıda attığım sistem sizce alınır mı fikirleriniz nelerdir ?
  18. K

Bu sistemi almam mantıklı mıdır ?

Şuanki bilgisayarım can çekiştiği için acil olarak bir sisteme ihtiyacım var. Bütçem 70 bin kadar. İntel işlemcili ve RTX ekran kartlı sistem düşünüyorum. RX5000 serisi uçuk fiyatlı çıktığından ötürü ve 4070s de beni kesinlikle üzmeyeceğini bildiğimden bu linkini attığım sistemi alıp almamayı...
  19. K

Bu sisteme bu para verilir mi sizce ?

İşlemcisinin intel ve ekran kartının 5x serisinden olmasını istiyorum. Sizce bu fiyat çok mu pahalı yoksa tavsiyeleriniz var mıdır ? https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7t-rtx-5070-ti/
  20. K

Bu sistem şuan için alınır mı ?

Bütçe 85-90k Alttaki 5070 TI sistem sizce alınır mı yoksa pahalı mıdır ? 5070 li sistem kurmak için beklemeli miyim sizce ? https://www.gaming.gen.tr/urun/630936/nova-5070ti-intel-core-i7-14700k-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-5070-ti-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Geri