Peki bu sistem nasıl olmuş ?

KIRKY

80+
Reaksiyon skoru
144
Sistem fiyatı : 67k (itopya)
Tavsiyeler doğrultusunda intelden vazgeçip 9700x ve 9070 li sistem özelleştirdim. Buna onay verilir sanırım tarafınızca. 9070xt fiyatı çok yüksek o yüzden düz koydum, beni kesinlikle üzmeyecektir biliyorum. Sizce fiyatı makul müdür ve ekleme yapmam gerekli mi ?

Ekler

• itopya-Thunder(67k).jpg
    itopya-Thunder(67k).jpg
    96.4 KB · Hit: 32
SSD yi kingston renegade veya kc3000 1TB olarak seçmenizi öneririm farketmez hangisi ucuzsa onu alın.
ana kart olarak msi b650 tomahawk öneririm
kasa ve psu ya geçeceksek Psu ve kasayı ayrı almanızı öneririm psu bilgisayarın en önemli parçasıdır kaliteli alınmalı
eğer tavsiyemi dinleyecekseniz : corsair rm750e alınmalı.

işlemci soğutucu olarak 240mm önermem phantom spirit ya da 360mm almalısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve gigabytenin 9070'i sıkıntılıydı sanırım sapphirenin pulse veya pure modelini öneririm XFX de olur.

Sistem fiyatı : 67k (itopya)
Tavsiyeler doğrultusunda intelden vazgeçip 9700x ve 9070 li sistem özelleştirdim. Buna onay verilir sanırım tarafınızca. 9070xt fiyatı çok yüksek o yüzden düz koydum, beni kesinlikle üzmeyecektir biliyorum. Sizce fiyatı makul müdür ve ekleme yapmam gerekli mi ?
şahis fikrim 9070 in yanında 9700x biraz overkill gibi duruyor onun yerine 9070xt alınıp 9600x veya 7700x tercih edilebilir

şahis fikrim 9070 in yanında 9700x biraz overkill gibi duruyor onun yerine 9070xt alınıp 9600x veya 7700x tercih edilebilir
Ama parçalar uyumlu değil mi yani bir sorun çıkartmayacaktır doğrumu ?

9070xt sarfettiği devasa güç tüketiminden dolayı ısınıyor olabilir ama düz 9070 te bunun olacağını sanmıyorum tabi fazla bir fikrim yok aralarında yük altında 345 / 240 watt farkı var

işlemci soğutucu olarak 240mm önermem phantom spirit ya da 360mm almalısınız.

ve gigabytenin 9070'i sıkıntılıydı sanırım sapphirenin pulse veya pure modelini öneririm XFX de olur.
özelleştirme bölümünde gördüğüm kadarıyla 360 lık soğutucu yok itopyada ama yine bakacağım.

9070xt sarfettiği devasa güç tüketiminden dolayı ısınıyor olabilir ama düz 9070 te bunun olacağını sanmıyorum tabi fazla bir fikrim yok aralarında yük altında 345 / 240 watt farkı var

özelleştirme bölümünde gördüğüm kadarıyla 360 lık soğutucu yok itopyada ama yine bakacağım.
parçalar uyumlu sorun çıkarmaz tabi ki

uyumlu sorun çıkarmaz soğutucuyu itopyadan almak zorunda değilsin 360 olarak ta arctic liquid freezer 360mm öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,155
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri