Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

25K - Sistem + Direksiyon Seti önerisi

Hocam iyi bir şey itiyorsanız 20-25K sadece sistem için 6-10K'da sadece direksiyon seti İçin bütçe ayırmanız gerekiyor Yani en az 30K iyi bir şey için 35K lazım
  2. KaptanMC

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600- RTX4080 SUPER sistemde darboğaz olayını merak ediyorum

Hocam isterseniz RTX 4070Super ile RTX 4080 Süper karşılaştırma videosu izleyin arada fiyat farkına değecek bir FPS artışı yok malesef nerdeyse fiyat olarak 20K fark var ama FPS olarak ortalama 20-30fps falan var Tavsiyem RTX 4070 Süper sistem alın Daha iyi ve daha ucuz + oynadığınız oyunlar...
  3. KaptanMC

Vatan 11.11 indirimleri günlüğü

Hocam genelde çok alışveris yapmıyorum internetten ama yurt dışındayken 1-2 alışverişim oldu internetten dekont gibi düşünün sistem otomatik olarak oluşturuyordu zaten (yani olması gerekende bu yani ödemeden sonra isim soyisim falan bilgisi doldurup önünüze koyması gerekiyor sistemin) -Ayrıca...
  4. KaptanMC

Benim bildiğim ödeme gerçekleşince otomatik fatura sistem tarafından yazılıyor zaten En azından normalde böyle oluyor ama söz konusu TR olunca bilemedim belkide dediğiniz gibi oluyordur burda
  5. KaptanMC

Yani İade etsen sana paranı verip onu daha pahalıya başkasına satacaklar Bu yüzden bence aldığın fiyata Satarsan hem para'nı iade etmiş gibi geri alırsın hemde birilerine iyilik yapmış olursun yani sana bir zararı yok ama vatan alırsa 30K'ya falan satacak bu yüzden bence forumdaki birine falan...
  6. KaptanMC

Yani devam ediyor 24 kasıma kadar falan ama geri ödemeyi almak için ürünü 29 Ekim ile 10 Kasım arasında almanız gerekiyordu
  7. KaptanMC

Hocam satacaksan aynı fiyattan forumda alacak çok bence forumda satabilirsin
  8. KaptanMC

FULL SİSTEMİM KAÇA GİDER ?

-Sistem 10-12K arası -1'ci Monitör 3.200TL -2'ci Monitör 1.600TL -Kulaklık 2-3K (Google'dan baktım eğer yanlış Yazmadıysan 6K civarı Sıfırı) -Geri kalan ekipman hediye falan Toplam=16K civarı (eğer parça parça satarsan daha fazla kar edersin gibime geliyor ama daha uzun sürer)
  9. KaptanMC

Hocam işte o indirimin olduğu gün Asus'ün 1.305TL geri ödemesi vardı bu sayede daha ucuza dediğim fiyata geliyordu vatandaki sistem 26K benim dediğim sistem 29K'ya geliyor Asus geri ödemesi ve dediğim özelleştirmeler + 1TB m.2 SSD ile yani arada 3K var ve kasa ve Psu hariç tüm parçalar kaliteli...
  10. KaptanMC

Düzenledim mesajı bakın oraya alttaki sistem varken bence vatan'nın O sistemi iyi değil bence Dolu Dolu Bir sistem benim attığım tek ekşisi Psu ve kasa markası onlarıda satıp çok daha iyisi alınabilir
  11. KaptanMC

Açıkcası en sonuncu sistem Bu şekilde baktığında güzel hatta alacaktım ama bazı noktaları içine sinmediği için almak istemedim⬇️ -Ram'lerin CL değeri 48'di telgraf yolluyor herhalde -Gpu Zotac'dı malesef Zotac'ın 4000 serisinde soğutma performansı iyi değil -en sevmediğim kısmı Özelleştirme...
  12. KaptanMC

Vatan'dan Hazır Sistem Alanlar Memnun musunuz?

Bence az daha iyi ram koysalardı ve Zotac yerine daha iyi bir marka koysalardı o zaman alınırdı anca yani 25.999TL'de alınırdı ama bence o parçalar ile 23K civarı o sistemin hakkı Max 24
  13. KaptanMC

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Zaten 20K ya hatta 19K ya aöyledigin sistem var knk haberin olsun
  14. KaptanMC

Game garaj sistem öneri 31k

Hocam tek tek toplama ile arasında 1K falan fark var yok ki zaten satıcılar çok daha ucuza alıyolar mesela o ekran kartının üstüne en az bakın taş çatlasın 1.5K kar koymuşlardır yani çok F/P diyemem tek farkı sadece diğer hazır sistemlerdeki kadar Faiş!!! Fiyat yok
  15. KaptanMC

36.5 k ya sistem nasıl sizce her oyunu rahatça oynayabilir miyim

Knk ya lış anlamada enayimisin bu para verilmez bu sisteme 30K'ya RTX 4060Tİ sistem bulabiliyorsun ve 4000 serisinde MSI ventus serisi sıkıntılı çok ısınıyor diyorlar Daha 4 gün önce PC hocası 26K'ya RTX 4060'lı DDR5 sistem paylaşmıştı sadece işlemcisi Intel İ5 12.nesildi onun dışında güzel...
  16. KaptanMC

İnce hesaptaki bu pc nasıl

Asla Alınmaz helede bu fiyata DDR4 asla
  17. KaptanMC

İtopya ve Vatan Hazır Sistem Önerileri

Fiyat deymez
  18. KaptanMC

İtopya ve Vatan Hazır Sistem Önerileri

Alınmaz bu kesinlikle alınmaz çöp
  19. KaptanMC

Çözüldü✓ VATAN'daki bu bilgisayarı almalı mıyım?

Knk sen anlamadı. Hayla galiba sorun doların çıkması değil sorun Fırsatçılar dolar 1 TL çıksa Sisteme +3K geliyor nerde mantık? Dediğim gibi dolardan ziyade rırsatçılık mesela RTX 4070 ile RTX 4070Super'in çıkış lansman fiyatları aynı ama şuan TR'de 2'si arasında minimum 4-5K var -Ciddiyim. Bu...
Top Bottom