Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

DONANIM ARŞİVİ BAYRAM SİSTEMİ

6600xt fiyatlarına 6700xt alınıyor neredeyse zaten 7k ya geliyor şu an vatan mağazadan. Yanına da 12400f anakart çekince 11k olur
  2. LineaTurco

Ana Konu İTOPYA KİNG 13 Çıktı!

Kardeşim daha iyisini talep edeceksin ki daha iyisi gelsin halk baskı yapmazsa kimse kendini geliştirmez ve halktan birileri (sizin gibi) bile adamları korumaya başlamış
  3. LineaTurco

Ana Konu İTOPYA KİNG 13 Çıktı!

Lan bu nasıl mantık deliriyorum ya Sen politikacı değilsin diye siyasetçileri eleştirmiyor musun? Müteahhit değilsin diye depremde ev yıkılınca o adamları eleştirmiyor musun? Haber yapmıyorsun diye yalan haber yapanı eleştirmiyor musun? Veya yangın zamanlarında eldivene tüpe fahiş fiyat çekeni...
  4. LineaTurco

Da forum sistem görüntü vermiyor

Beyler sisteme başka ekran kartı taktım ve gôrüntü alabildim sıkıntı ekran kartında çözüm öneriniz filan var mı direk garantiye mi yazayım
  5. LineaTurco

Tüm fanlar dönüyor sadece ekran kartı fanı açılıp duruyor
  6. LineaTurco

Statik elektrik filan gelmiş olabilir mi?
  7. LineaTurco

Televizyonda deniyorum zaten monitör var onun da sadece hdmi girişi var çok eski displayportlu bir aygıt yok
  8. LineaTurco

Yok başka kablo ama 2 hafta önce filan mining sisteme takmıştım čalışıyordu ve 2 hafta içinde hiç kullanmadım Ekran kartı fanları başlarken dönüyor sonra duruyor bu arada
  9. LineaTurco

Ekran kartı hdmi
  10. LineaTurco

Yok ekran kartında
  11. LineaTurco

Ekran kartında da şöyle oluyor sistemi açıyorum ilk 7 saniye filan ekran kartı fanları dönüyor sonra duruyor 1653056011 Ekran kartı dışında tüm fanlar dönüyor
  12. LineaTurco

Sistemi aldım geldim eve taktım bios ekranı gelmiyor hdmi ile bağladım? Bir şey mi yapmam gerekiyor
  13. LineaTurco

İtopya DH-FPS mi EFE UYGAÇ-MACHINE mi alınır ?

Birader sana 100 yıl daha ömür versinler anca hurdasını o fiyata alırsın o kartın 1652895549 Yav bırak böylelerini hayatlarında bir kere pc toplamamış sonra gelir körsün cart curt muhabbeti yapar
  14. LineaTurco

Çözüldü✓ !YARDIM! Sahibinden Hazır sistem almali mıyım?

Elden almak daha iyidir hocam şehrinizde yok mu?
  15. LineaTurco

Donanım arşivi orta-üst seviye sistem gelir mi sizce 3060ti 3070 gibi ?

Kimse bunun garantisini veremez ama sanmıyorum
  16. LineaTurco

Donanım arşivi orta-üst seviye sistem gelir mi sizce 3060ti 3070 gibi ?

14 mayıstaki bence orta seviye olur
  17. LineaTurco

6600 xt li sistem mi yoksa 3060 lı sistem mi yardıma ihtiyacım var

3k fazla vermeye değmez 6600xt yapıştır geç
  18. LineaTurco

Fiyatlar yükselir mi?

Seçim vaadi olarak bileşenlerin fiyatını düşürmek bence iktidarı kurtarabilir :D
  19. LineaTurco

ryzen 5 1600 + gtx 1650 super oc sistem alınır mı

Bu ne la alınmaz Anakart a320 çok kötü Ramlerin oc performansı iyi değil İşlemci nesli eski Ssd kronik sorunlu Psu c4 diye tabir edilen tipte
  20. LineaTurco

En iyi PC toplama sitesi sizce hangisi?

güvenilirler hızlılığa yorum yapamam alışveriş yapmadım yer yer ucuzlar aslında haklısın hiçbiri her zaman ucuz veya her zaman hızlı olamazki
Geri