istanbul içinde her şey güzel olacaktıYükselir. Türkiye'de fiyatların düştüğünü görmedim 2023 yılına kadar yükselir sonra normale dönecek inş.
Seçim vaadi olarak bileşenlerin fiyatını düşürmek bence iktidarı kurtarabilirYükselir. Türkiye'de fiyatların düştüğünü görmedim 2023 yılına kadar yükselir sonra normale dönecek inş.
Seçim öncesi: Her şey çok güzel olacakistanbul içinde her şey güzel olacaktı![]()
deprem olur insanlar gocuklerle ugraşir , tatile gidilir , kayak yapilir benimde ailem var ben bir babayim ilgilenmem lazim denirSeçim öncesi: Her şey çok güzel olacak
Seçim sonrası seçilince: Ne yaparsanız yapın sizle mi uğraşacam paramı alıyom banane XD
IT ; hani bitane parti , bazi kişilerin IT leri demişti , Ordaki IT lerBeyler bence bu ülkede fiyatlar 1-2 sene daha yükselir, bir tek seçim zamanına yakın son 9-10 ayda vatandaşın gözünü boyamak pardon gönlünü kazanmak ve hizmet etmek için bazı IT'LER (Information Technologies) fiyatları düşürebilir. 2023'ten sonra yine o abiler gelirse zaten vay halimize...