Fiyatlar yükselir mi?

Ağustosa Kadar...

• Yükselir

• Düşer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

BIGGZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,284
Merhaba, bir kaç hafta sonra pc toplayacağım ama kararsızım.

Biraz daha beklemem gerek ama fiyatlar yükselir mi diye korkuyorum.

Ağustos ortasına kadar fiyatlar ne durumda olur, yükselir mi yoksa düşer mi?

Ekran kartları ister istemez düşer.

Diğer bileşenlerde ise memleketin çakal, üç kağıtçı, tokatçı firmaları dolar 10krş artarsa 1000 liralık donanımı 1100 TL ye çekerler, dolar 10krş düşerse fiyatlar aynı kalır bu şekilde bir düzen var memlekette böyle de devam eder.

Orta seviye 16 serisi gibi kartların durumu hemen hemen aynı ama üst seviyede düşüş var. Bütçeniz ne kadar?

Yükselir. Türkiye'de fiyatların düştüğünü görmedim 2023 yılına kadar yükselir sonra normale dönecek inş.

Beyler bence bu ülkede fiyatlar 1-2 sene daha yükselir, bir tek seçim zamanına yakın son 9-10 ayda vatandaşın gözünü boyamak pardon gönlünü kazanmak ve hizmet etmek için bazı IT'LER (Information Technologies) fiyatları düşürebilir. 2023'ten sonra yine o abiler gelirse zaten vay halimize...

Seçim öncesi: Her şey çok güzel olacak
Seçim sonrası seçilince: Ne yaparsanız yapın sizle mi uğraşacam paramı alıyom banane XD
deprem olur insanlar gocuklerle ugraşir , tatile gidilir , kayak yapilir benimde ailem var ben bir babayim ilgilenmem lazim denir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bence bu ülkede fiyatlar 1-2 sene daha yükselir, bir tek seçim zamanına yakın son 9-10 ayda vatandaşın gözünü boyamak pardon gönlünü kazanmak ve hizmet etmek için bazı IT'LER (Information Technologies) fiyatları düşürebilir. 2023'ten sonra yine o abiler gelirse zaten vay halimize...
IT ; hani bitane parti , bazi kişilerin IT leri demişti , Ordaki IT ler

Geri