Arama sonuçları: *

1. L

Vatan Bilgisayar Montaj Ne Kadar Sürer?

Teşekkürler hocam
  2. L

Hocam Sen mağazadan mı gidip aldın yoksa kargo ile eve mı geldi?
  3. L

Teşekkürler hocam dün akşam gitmiştim
  4. L

Hafta sonu montaj bölümündeki kişiler çalışıyor mu yani dün akşam gittim tahmini ne zaman teslim alabilirim
  5. L

Dün akşam mağazaya gidip söyledim yani montajlayacaklar sonra ben gidip alacağım mağazadan sizce tahmini ne kadar sürede montajlayıp çağırırlar bir bilginiz varmı acaba?
  6. L

Teşekkürler 1726151092 Teşekkürler
  7. L

Teşekkürler
  8. L

Teşekkürler hocam
  9. L

Stok varmı tam bilmiyorum ama acaba hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?
  10. L

Ben mağazadan aldım ve kargo ile göndermeyeceklermiş yani montaj hazır olduğu zaman biz gidip alacağız
  11. L

Dün akşam aldım 7 gün içinde hazır olur dedi ama hafta sonu çalışıyorlar mı acaba bir bilginiz varmı?
  12. L

Merhaba vatan bilgisayarın bir mağazasından gidip sistem alırsak ortalama kaç günde hazır olur yani montajlanmış olur?
  13. L

İ5 12400F Rtx 4060lı Sistem Alınır Mı?

Bütçemi aşıyor hocam 1725792300 Teşekkürler hocam
  14. L

İ5 12400F Rtx 4060lı Sistem Alınır Mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-8g-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html#customizeProduct Merhabalar, bu linkteki sistem sizce alınır mı?
  15. L

22000 TL Hazır Sistem Önerisi

Vatanda taksit çok az yapıyor bütçemi aşıyor maalesef bu attığım sistemdeki değiştirilmesi gereken parçalar var mı model olarak örneğin anakartı MSI yapmayı düşünüyorum
  16. L

Ryzen 5 5600 Rtx 4060lı Sistem Alınır Mı?

Önerdiğiniz bir sistem var mıdır veya anakartı MSI, Rami xpg , ssdyi netac veya lexar yapıp alınabilir mi?
  17. L

Teşekkürler son bir sorum olacak benim en başta attığım linkteki sistem iyi midir onu düşünüyorumda veya hangi parçaları değiştirmem lazım marka olarak
  18. L

Gencer gaming güvenilir midir? Birde bundan biraz daha ucuz yine 4060lı sistem buldum Gencer gamingte oda alınabilir mi?
  19. L

Merhaba 22000 TL'lik bütçeye hazır sistem önerebilir misiniz? https://www.gamegaraj.com/urun/striker-5a/ Ben böyle sistem buldum sizce alınır mı?
  20. L

Ryzen 5 5600 Rtx 4060lı Sistem Alınır Mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/striker-5a/ Merhaba, bu linkteki sistem alınır mı sizce değiştirmem gereken parçalar var mı marka gibi ve game garaj güvenilir midir? Şimdiden teşekkürler
Top Bottom