Merhaba 22000 TL'lik bütçeye hazır sistem önerebilir misiniz?
https://www.gamegaraj.com/urun/striker-5a/
Ben böyle sistem buldum sizce alınır mı?
DDR5 sistem alabilirsin 23k ya.Merhaba 22000 TL'lik bütçeye hazır sistem önerebilir misiniz?
psu ve ssd güvenilir mi?DDR5 sistem alabilirsin 23k ya.
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
SSD fena değil ama psu kaliteli diyemem. Kullanılabilir ama yakın zamanda değiştirmek isterse 1k ya 500w high power psu alabilir. Buradan özelleştirmek isterse 700w FSP alınabilir.psu ve ssd güvenilir mi?
Gencer gaming güvenilir midir? Birde bundan biraz daha ucuz yine 4060lı sistem buldum Gencer gamingte oda alınabilir mi?DDR5 sistem alabilirsin 23k ya.
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Evet güvenilir. Mağazası mevcut. Yakınındaysa gidip oradan da alabilirsin.Gencer gaming güvenilir midir? Birde bundan biraz daha ucuz yine 4060lı sistem buldum Gencer gamingte oda alınabilir mi?
+1.5k özelleştirmeler geröekten çok fazla fiyat farkı koyuyorSSD fena değil ama psu kaliteli diyemem. Kullanılabilir ama yakın zamanda değiştirmek isterse 1k ya 500w high power psu alabilir. Buradan özelleştirmek isterse 700w FSP alınabilir.
Maalesef öyle. Normalde 550w deep cool vardı seçeneklerde 627tl fark koyuyordu. Kaldırmışlar.+1.5k özelleştirmeler geröekten çok fazla fiyat farkı koyuyor
artık hazır sistemlerin psuları gerçekten çok kalitesiz olmaya başladıMaalesef öyle. Normalde 550w deep cool vardı seçeneklerde 627tl fark koyuyordu sanırım. Kaldırmışlar.
Teşekkürler son bir sorum olacak benim en başta attığım linkteki sistem iyi midir onu düşünüyorumda veya hangi parçaları değiştirmem lazım marka olarakMaalesef öyle. Normalde 550w deep cool vardı seçeneklerde 627tl fark koyuyordu sanırım. Kaldırmışlar.
Fiyat konusunda iyi diyemem.Teşekkürler son bir sorum olacak benim en başta attığım linkteki sistem iyi midir onu düşünüyorumda veya hangi parçaları değiştirmem lazım marka olarak
Vatanda taksit çok az yapıyor bütçemi aşıyor maalesef bu attığım sistemdeki değiştirilmesi gereken parçalar var mı model olarak örneğin anakartı MSI yapmayı düşünüyorumFiyat konusunda iyi diyemem.
19-20k ya vatanda i5 12400f 4060 1tb m2 li sistemler geliyordu devamlı. Buna göre kıyaslayınca mantıksız. Attığım sistem çok daha iyi. Eğer 23k verebilirseniz o sistemi almanızı öneririm.