Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Vatan Bilgisayar ekran kartını monteli mi gönderiyor

Valla ben çekmiş olsam bile kutunun sağlamlığı ve temizliği dolayısı ile vatanın beceriksizliği olduğunu diretirdim çünkü kargonun hiçbir suçu günahı yoktu. Neticede kutu sağlam kasa sağlam işlemci soğutucusu 3 parça çıkmıştı. Ama tabii ki siz yine temkinli davranın ve kontrollü açın. Ne olur...
  2. MasterOfPuppets

Vatan Bilgisayar ekran kartını monteli mi gönderiyor

Vatan ekran kartını montajsız gönderiyor ama dikkat edin ben de dahil olmak üzere forumda bir arkadaşın daha başına gelmişti. Gelen sistemin işlemci soğutucusunu becerip takamamış ve kırmışlardı. O yüzden kargo teslim ederken iyice kontrol edin.
  3. MasterOfPuppets

Da-Forum Özel Si̇stemi̇ Tesli̇m Aldım!

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  4. MasterOfPuppets

Bugünki sistemde sıra olacakmi

80+ bronz dahil üzeri.
  5. MasterOfPuppets

Bugünki sistemde sıra olacakmi

Videoyu izlemenizi öneririm.
  6. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ !YARDIM! Sahibinden Hazır sistem almali mıyım?

Risk var ama videolu şekilde açıp parçaları kontrol edip test ederseniz kendinizi garantiye alabilirsiniz.
  7. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ !YARDIM! Sahibinden Hazır sistem almali mıyım?

Fiyatı da yazın bence bilgilendirici olur ona göre yönlendirebiliriz. Ayrıca garanti durumu faturasını alacaksanız yine itopya üzerinden devam edecektir. Ödeme para pul tarafı yada parçaların durumu konusunda riske atmayıp elden almanızı öneririm.
  8. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ Sonunda sistem aldım sizce nasıl

Satın alımı yapmadıysanız iptal edin. Fiyat aşırı abartı.
  9. MasterOfPuppets

Günlük kullanım için pc önerisi

Güzel yanı ileride ekran kartı ihtiyacı olduğunda tak kullan mis gibi güçlü de bir işlemci..
  10. MasterOfPuppets

Günlük kullanım için pc önerisi

Apu bir sistem düşünün güzel rakamlara 5 5.5k ya sıfır sistem bile çıkartabilirsiniz. Bende benzer bir sistem topladım bileşenler şu şekilde, Ryzen 4650 G Pro Msi B450M-A Promax Zalman kasa ve power kullandım 16 Gb ve uygunundan 256'lık bir m2
  11. MasterOfPuppets

7k ya 5600g buldum bakar mısınız

Bir süre daha beklemenizi öneririm. Özellikle hafta sonu cıkacak olan sistemi görün ona göre illaki farklı sitelerde rekabet amaçlı sistemler duyuracaklardır.
  12. MasterOfPuppets

Gaming gen tr driver

Ücretsiz test ve montaj diye bir yazı okumuştum. Test yapabilmeleri için driverları kuruyorlardır.
  13. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ RTX 3070 Ti Sistemimi Sonunda Topladım

Sorunsuz kullanmanızı dilerim. Eğer toplamayı siz yapmayacaksanız mutlaka işi bilen bir yere / kişiye emanet edin. Tekrar hayırlısı olsun.
Top Bottom