Bugünki sistemde sıra olacakmi

İzledim dostum ama 80+ bronz diyor ya 80+ ve 80+ bronzlar mı tam anlamadım. Rütbeleri pek bilmiyorum o yüzden emin olmak için sordum. Video görmesem buraya nasıl gelebilirim 🤣👍
80+ bronz dahil üzeri.

Tühhh yaaaa o kadar da heves etmiştim sistem toplıcam az bekliyim belki ucuzlar diye diye 2 sene oldu 🤣🤣🤣 nasip degilmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim
Abdullah REİS 2 hafta içinde yeni sistem gelecek dedi hocam video da bakalım nasıl olacak

İlk 50 kişi dediğine göre heralde sıra olmayacak

80+ alamıyorsa yapacak bir şey yok. Yeni sistemlere inşallah :) Bunun için kalp kırmaya gerek yok ;)

Eğer ben alamazda bronz üyeler alırsa forumu bırakırım .
Arkadaş nasıl bir kafa yapısıdır ya bu. Adam bronze ve üstü diyor. İlk 50 kişi diyor. Rütbeye göre sıralama yapılacaksa sen ilk mesajı yazsan bile senden üstün rütbeler alır. Toxic davranmayı bırak. Ne yapılsa yaranılmıyor.

Arkadaş nasıl bir kafa yapısıdır ya bu. Adam bronze ve üstü diyor. İlk 50 kişi diyor. Rütbeye göre sıralama yapılacaksa sen ilk mesajı yazsan bile senden üstün rütbeler alır. Toxic davranmayı bırak. Ne yapılsa yaranılmıyor.
Ben yine alırım fakat platin in gold a Gold un silver a silver ında bronza göre ayrıcalığı olması gerek .

Geri