Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

King-13 için hangi driverları indirmeliyim?

Audio ve Chipset'te en güncel sürümü indirip, kurulum dosyasını çalıştırıp adımları takip etmeniz yeterli pek bir şey yok kafa karıştıracak. BIOS kısmında da en güncel sürümü indirip aşağıdaki videodaki adımları yapabilirsiniz. 1657654679 Yukarıda bir video paylaştım.
  2. MeynnZenith

King-13 için hangi driverları indirmeliyim?

Ekran kartı: https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/180651 Anakart: https://www.gigabyte.com/Motherboard/H510M-S2H-V2-rev-10/support#support-dl-driver-audio Anakart için Audio, Chipset driver'larını indirip bir de BIOS update yapmalısınız.
  3. MeynnZenith

Da forum sistem görüntü vermiyor

Garantiye yollayın durumu izah ederek.
  4. MeynnZenith

Hazır sistem aldım kargoya verildi ama kargoyu göremiyorum

Aynısını ben de yaşadım. Kargo firması ile alakalı bir durum. Sitede kargoya verildiği yazıyordu ama daha kargoya verilmemişti bende. Sizde de öyledir muhtemelen.
  5. MeynnZenith

Vok-max Sistem Almakla Hata Mi Etti̇k?

Umarım dediğiniz gibi olur. Ancak bunun olmama ihtimalini de düşünün. Global ekonomide düzelse de Türkiye şartlarında hala saçma fiyatlar devam edebilir. Hadi onu geçtim, arkadaşın ekonomik durumu o zamana kadar değişebilir, daha iyi sistem alacağım derken sistemsiz kalabilir. Bence hazır bir...
  6. MeynnZenith

Vok-max Sistem Almakla Hata Mi Etti̇k?

Yani piyasa çok çalkantılı. Bugün düşer yarın 3-5 misli çıkar tekrardan. Sonra yine 2-3 misli düşer... Eğer şu anda sistemi iade edip daha iyi bir sistem dizebiliyorsanız iade edebilirsiniz. Ama bence bu şartlarda bir sistem bulduysanız şanslısınız, çok kafa yormayın. Eğer piyasayı yakından...
  7. MeynnZenith

İşi ticarete dönüstürmüşler

Kesinlikle katılıyorum, her kelimesine.
  8. MeynnZenith

Bizim yapabileceğimiz en iyi şey, bu ilanları forumlarda paylaşmak yerine bakıp geçmek. Biz ilanları yaydıkça adamların işine gelecek çünkü.
  9. MeynnZenith

Bir arkadaş daha bu konuyu açmıştı. Yapılan her ne kadar etik olmasa da sonuçta adamların kendi parası, kendi tercihi. Buna biz karışamayız maalesef. Yapılabilecek bir şey yok.
  10. MeynnZenith

Sahibinden Satan Kullanıcıları İtopya İade Etsin.

Durumun etikliği tartışılır. Ama sonuçta adam kendi parasıyla almış, isterse satar isterse satmaz. Bizim yapabileceğimiz ya da yapmamız gereken bir şey yok. Sonuçta korsan satıcılık, yasa dışı ürün satımı falan yapmıyor.
  11. MeynnZenith

Elraenn parvasi olan varmi

Ya çok pardon ben okuldan yeni gelmiştim de biraz kafam iyidi. Anlama kıtlığı çekmişim.
  12. MeynnZenith

Bana da öyle dediler, ekran akrtı zarar görmesin diye. Hiç ekran kartını göndermediysen belki de sorun ekran kartındadır. Dediğim gibi Minidump dosyalarını at bu konuya.
  13. MeynnZenith

Sorunun ne olduğunu söylediler mi? Hangi parçaları değiştirdiler? Format attılar mı? Eğer format atılmadıysa belki Windows sürümünüz sorunlu kurulmuştur ya da Windows problemlidir. Bir parça değiştirmedilerse de donanımsal bir sıkıntı vardır. Bunları yaptılarsa da PSU'nuz belki sisteme yetersiz...
  14. MeynnZenith

Bende var. 1.5 yıl oldu alalı. Mavi ekran yüzünden çok başım ağrıdı bir süre. Ama garantiye götürdüğüm gibi direkt sorunlu parçayı değiştirdiler, sonrasında o sık sık gelen mavi ekran kayboldu.
  15. MeynnZenith

Bu sistemi aldim pisman olmali miyim

Kardeşim sabah vakti gülmekten kahvaltı yapamadım, sağ olasın.
  16. MeynnZenith

DA-SISTEM3 alınır mı?

Aynı fiyata daha iyisi mi var diye sordu ya, ondan attım. Bu çok güzel diye atmadım. Araştırsa daha iyisini de bulur, onu göstermek istedim. 1633287826 İtopya'dan istiyor arkadaş galiba.
  17. MeynnZenith

DA-SISTEM3 alınır mı?

Çok pahalı bu sistem için bence. 1633287608 https://www.itopya.com/da-g3-amd-ryzen-5-3500-gigabyte-geforce-rtx-2060-d6-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
  18. MeynnZenith

beyler acil alıcam bu sistemi alıyım mı?

Gayet iyi duruyor. Ama emin olun güvenilirliğinden ve sağlamlığından.
  19. MeynnZenith

Linkini Verdiğim Pc alınır mı??

Bak ne güzel, bu sisteme göz atabilir arkadaş.
  20. MeynnZenith

Linkini Verdiğim Pc alınır mı??

Bu fiyata indirim kovalayıp daha iyi bir APU sistem alabilirsin.
Top Bottom