Neler Yeni

Elraenn parvasi olan varmi

Abdullah1

80+ Bronze
Parvasi olan varmi varsada sikinti yasadimi mavi ekran gibi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Parvasi olan varmi varsada sikinti yasadimi mavi ekran gibi
Bende var. 1.5 yıl oldu alalı. Mavi ekran yüzünden çok başım ağrıdı bir süre. Ama garantiye götürdüğüm gibi direkt sorunlu parçayı değiştirdiler, sonrasında o sık sık gelen mavi ekran kayboldu.

Abdullah1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende var. 1.5 yıl oldu alalı. Mavi ekran yüzünden çok başım ağrıdı bir süre. Ama garantiye götürdüğüm gibi direkt sorunlu parçayı değiştirdiler, sonrasında o sık sık gelen mavi ekran kayboldu.
Yinede veriyormu az az
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben 2020 de aldim halendaha mavi ekran aliyorum yarin 3.gonderisim olcak pc yi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yinede veriyormu az az
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben 2020 de aldim halendaha mavi ekran aliyorum yarin 3.gonderisim olcak pc yi
Sorunun ne olduğunu söylediler mi? Hangi parçaları değiştirdiler? Format attılar mı? Eğer format atılmadıysa belki Windows sürümünüz sorunlu kurulmuştur ya da Windows problemlidir. Bir parça değiştirmedilerse de donanımsal bir sıkıntı vardır. Bunları yaptılarsa da PSU'nuz belki sisteme yetersiz geliyordur ya da işlemciniz aşırı ısınıyordur, kurduğunuz bir program da mavi ekrana sebep oluyor olabilir. Daha çok fazla nedeni var yani bu hatanın. Bize Minidump dosyalarıızı atın, bilgili arkadaşlar baksınlar.

Abdullah1

80+ Bronze
Sorunun ne olduğunu söylediler mi? Hangi parçaları değiştirdiler? Format attılar mı? Eğer format atılmadıysa belki Windows sürümünüz sorunlu kurulmuştur ya da Windows problemlidir. Bir parça değiştirmedilerse de donanımsal bir sıkıntı vardır. Bunları yaptılarsa da PSU'nuz belki sisteme yetersiz geliyordur ya da işlemciniz aşırı ısınıyordur, kurduğunuz bir program da mavi ekrana sebep oluyor olabilir. Daha çok fazla nedeni var yani bu hatanın. Bize Minidump dosyalarıızı atın, bilgili arkadaşlar baksınlar.
İslemci degistiler ilk gonderdigimde
Ondan sonra tekrsr gonderdim ne yaptiklarini soylemediler ben zaten 10 kez format attim windows sorunlu olamaz 2 3 saat once sistemi tekrar kargoya verdim
Bana ekran ksrtiyla kasanin camini koymayin dedi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İslemci degistiler ilk gonderdigimde
Ondan sonra tekrsr gonderdim ne yaptiklarini soylemediler ben zaten 10 kez format attim windows sorunlu olamaz 2 3 saat once sistemi tekrar kargoya verdim
Bana ekran ksrtiyla kasanin camini koymayin dedi
Bana da öyle dediler, ekran akrtı zarar görmesin diye. Hiç ekran kartını göndermediysen belki de sorun ekran kartındadır. Dediğim gibi Minidump dosyalarını at bu konuya.

Abdullah1

80+ Bronze
Bana da öyle dediler, ekran akrtı zarar görmesin diye. Hiç ekran kartını göndermediysen belki de sorun ekran kartındadır. Dediğim gibi Minidump dosyalarını at bu konuya.
Nasil atim pc yi yolladim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok