Arama sonuçları: *

1. Moren

HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ ALMAK İSTİYORUM

Pahalı değil mi?
  2. Moren

Sizce bu sistem alınır mı ?

https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/gohot-intel-oyun-bilgisayari-i3-12100f-gigabyte-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd
  3. Moren

Sizce bu sistem alınır mı ?

Bence de iyi ama daha bilgili birilerinin bilgisini alman daha iyi. Gündüz vakti soruyu yukarıya taşı millet görsün gece vakti uyanık olan çok az kişi var. 1718487023 Bir de ram ve SSD normal kalsa daha iyi olur. Sonra yükselme ile uğraşmazsın.
  4. Moren

Ekran Kartsız Bilgisayarım Kaç TL Eder ?

Sallıyorum 6k. 1718294123 Konuyu üste çıkart insanlar görsün de cevap yazsınlar.
  5. Moren

50.000 bütçeye masaüstü olarak ModArt-X17 V9 alınır mı?

Sanırım beyaz sistem istiyorsun.
  6. Moren

Casper Excalibur Hazır Sistemler (Kasa)

Çok üzlüdüm bilgisi olmayan birisi bunu alsa resmen dolandırmış olur. Mesut abi'den böyle bir şey beklemezdim.
  7. Moren

Bu sistemde Wattman olasılığı düşük müdür?

Knki benimki 500watt ilk başta wattman yoktu. Kule fan takınca wattman yemeye başladım. Kule fan biraz fazla watt aldı sanırım. Bence yetmez
  8. Moren

Bu sistemde Wattman olasılığı düşük müdür?

Hopp bı dakka nadir derken espri yapıyordum. Öylesine söyledim. Nadır görülen bir şey değil. Ewet düzelttim ama bugün yine oldu.🥲🥲 Ama hala amd'ciyim niye bilmiyorum ama amd güzledir. Ayrıca 2 driver silip yüklmekle olmiyor. Çok can sıkıcı bir şey bu wattman. 2 drive silip yüklerse zaten bu...
Geri