Sizce bu sistem alınır mı ?

serwaf

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar bütçem ortalama 30k tl
Ramı 16gb, SSD'yi 500gb yapıp bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce f/p açısından uygun mu ? Veya bu bütçeye göre önerebileceğiniz başka bir sistem var mı? Genellikle işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum.

Ramı 16gb, SSD'yi 500gb yapıp bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce f/p açısından uygun mu ? Veya bu bütçeye göre önerebileceğiniz başka bir sistem var mı? Genellikle işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum.
Dostum vatan bilgisayar da felan güzel sistemler vardı biraz bakıyım da güzel bişeyler bulursam atarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece vatana bilgisayara baktım bunları buldum.

Bu arada sizin attığınız sistem de bence güzel.

Son düzenleme:
Dostum vatan bilgisayar da felan güzel sistemler vardı biraz bakıyım da güzel bişeyler bulursam atarım.

Sadece vatana bilgisayara baktım bunları buldum.

Bu arada sizin attığınız sistem de bence güzel
teşekkür ederim çok

Bence de iyi ama daha bilgili birilerinin bilgisini alman daha iyi. Gündüz vakti soruyu yukarıya taşı millet görsün gece vakti uyanık olan çok az kişi var.

Bir de ram ve SSD normal kalsa daha iyi olur. Sonra yükselme ile uğraşmazsın.

Bence de iyi ama daha bilgili birilerinin bilgisini alman daha iyi. Gündüz vakti soruyu yukarıya taşı millet görsün gece vakti uyanık olan çok az kişi var.

Bir de ram ve SSD normal kalsa daha iyi olur. Sonra yükselme ile uğraşmazsın.
bütçeyi aşıyor kanka o zaman bir tık, işlemci ağırlıklı oynayacağım için 4070 darboğaz yaratacak sanırım 4060 veya 4060ti daha iyi olur vatandaki sistem ideal gibi

bütçeyi aşıyor kanka o zaman bir tık, işlemci ağırlıklı oynayacağım için 4070 darboğaz yaratacak sanırım 4060 veya 4060ti daha iyi olur vatandaki sistem ideal gibi
yalnız internet satışı yokmuş galiba dostum mağazada varmış sadece. Bir de dediğim gibi hani daha bilgili insanlar var forum da ben kendi çapım da yardımım dokunur belki diye atıyorum ama tabi ki piyasayı da araştırırken 4 5 tane siteye bakıyorum öle rastgele atmıyorum. İstersen gene araştırayım gene bi bakalım piyasaya sonra o sistemlerle yeni bi konu açıp başka insanlara da sorarız.

yalnız internet satışı yokmuş galiba dostum mağazada varmış sadece. Bir de dediğim gibi hani daha bilgili insanlar var forum da ben kendi çapım da yardımım dokunur belki diye atıyorum ama tabi ki piyasayı da araştırırken 4 5 tane siteye bakıyorum öle rastgele atmıyorum. İstersen gene araştırayım gene bi bakalım piyasaya sonra o sistemlerle yeni bi konu açıp başka insanlara da sorarız.
vallahi hocam vaktin varsa ve bakabilirsen muazzam olur, çok fazla anlamıyorum

teşekkür ederim

teşekkür ederim
Var var dostum şuan da bakıyorum.

teşekkür ederim

Screenshot_20240616-013548_Chrome.jpg
Screenshot_20240616-013508_Chrome.jpg

Bunları bulabildim dostum 5 6 tane siteye baktım en makul olanlar bunlar gibi bir tek vatana bakmadım orada şimdi aklıma geldi bide oraya bakıyım. Resim ile attıklarım forum da yazması yasaklanan site o yüzden öyle attım link de atılmıyor malesef.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,744
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri