Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Maksimum 28.000TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar, kuzenim için bilgisayar bakıyoruz. Bütçe belirttiğimiz gibi 25-28 arası. İstemediği tek şey AMD ekran kartlı olması. Yani NVIDIA sistem önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden
  2. Mustafa Zahid

Linkteki sistem güvenilir mi?

Kasayı değiştirebilirsin. İstiyorsan da 1TB SSD'ye yükseltip öyle al. Senin zaten normalde almak istediğin bilgisayar 25.5K yani yine az çok aynı para ve daha iyisi olacak.
  3. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ RTX 3070 li sistem önerisi

Kanka ben kendi bilgisayarımı VATAN'dan elden toplattırdım. Bak VATAN diyorum, kazık olan yerlerden bir tanesi. Orada bile 21.000₺'e topladım daha bilgisayar 2 haftalık falan.
  4. Mustafa Zahid

6750XT mi yoksa 3060Ti mı?

6750XT'nin rakipleri RTX 3070 ve 3070-Ti olduğu için 6750XT sistem daha mantıklı. Ek olarak VRAM avantajı da var.
  5. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600 mü yoksa 5500 mü

Aradaki ortalama 1.000₺ fiyat farkına değer mi tabi değer o yüzden 5600 (y)
  6. Mustafa Zahid

3060 LİC PC İle 3060 Ti lı PC Karşılastırması

Hangi oyunları oynayacağına, yayınını yapacağına göre değişir. Sonuçta GPU gerektiren bir oyunun yayınını GPU'dan vermen saçma olur. (veya tam tersi) Fakat ben olsam 12400F + RTX 3060'ı seçerdim. Oynadığın oyunlara göre yeterli ve Ti alacağım diye 1 nesil geriye düşüp daha fazla para ödemek pek...
  7. Mustafa Zahid

ryzen 5 5600 ile 3080 Darboğaz yaparmı ?

750W rahat rahat yeter. RTX 3080 alıp 1080p'de oynayacağını sanmıyorum fakat eğer öyle yaparsan biraz darboğaz olabilir. 2K-4K'da olmaz.
  8. Mustafa Zahid

Oyun Ve Edit İçin Amd mi İntel mi

1 ay sonraya kalmaz veya kalırsa da pahalı olur. İsteklerine göre Intel.
  9. Mustafa Zahid

Ana Konu İTOPYA KİNG 13 Çıktı!

Yani bu fiyata iyi bir APU işlemcili sistem alıp ilerde sağlam bir ekran kartı mı takmak istersin yoksa mevcut bütçe ile direkt ekran kartlı bi' sistem olarak bunu mu alırsın tartışılır. Ben olsam bu sistemi görmezden gelirdim, pekte mantıklı gelmedi.
  10. Mustafa Zahid

BU BİLGİSAYAR OYUNDA KAÇ FPS VERİR

(Yüksek Grafiklerde) Warzone harici yazdığın rekabetçi oyunlarda +200 garanti. GTA 5'te +144, FH5'te +100 Zaten böyle bi' bilgisayarda istediğin oyunu istediğin FPS değerinde orta ayar ve üstünde oynarsın.
Top Bottom