Arama sonuçları: *

1. O

Gaming Gen Tr Değisim Raporunu Servisten Almıyor

Evet var napıcan sen iade mi edeceksin yine
  2. O

Aynen mantis 6800 sistem. Cw sesi dediğin bu dıt dıt sesi mi kasadan gelen bir şey yüklerken oyun oynarken ses geliyor boşta sesi kesiyor o mu
  3. O

Son durum ne? Ben görüntü aldım Ama pc ye program yüklerken kasadan dıt dıt ses geliyor boştayken ses yok.
  4. O

Ben az önce taktım ekran kartını görüntü gelmiyor ana kart da VGA ışığı yanıyor işe gidiyorım şuan bıraktım öyle gece ekran kartını ramları tekrar söküp takıcam düzelmezse komple geri iade edicem
  5. O

1674029045 Evet sabah kargoya vermişler
  6. O

Bekleyip göreceğiz. Biz ne kadar arasakta uğraşsakta onlar kendi kafalarına göre hareket edicekler. Biz de o zaman hukuka başvurucaz.
  7. O

Evet az önce aradılar tedarik edeceğiz bu hafta içinde eliniz de olur dediler
  8. O

Bugün aradılar işte değişim onaylandı stok yok para iadesi yapıcaz dediler kabul etmedim değişim istedim 10 gün sonra değişim süresi doluyor THH başvurucam yarın, 10 gün sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum işimi garantiye alıcam piyasa değeri 25 bin tl olmuş rx 6800 ün faturada 5 bin tl...
  9. O

Gaming gen tr den değişim raporunu iste sonra Asus dan da iste elinde belge olsun kanıt olsun çünkü değişim raporu çıktığı günden itibaren değişim süreci başlamıştır bunun süresi 1 ay diye biliyorum sende asusa sor rapor çıktıktan sonra kaç gün içinde vermek zorundalar diye
  10. O

Değişim raporu tarihi elinde var mı. Onaylanmış belgenin bir nüshası falan?
  11. O

Dostum aynı durumu yaşıyorum 07.12.2022 sistemi sipariş ettim 14.07.2022 de elime ulaştı ekran kartı kutusu açtığım an fanı elle kontrol ettiğimde bir tanesi arızalıydı geri götürdüm. 19.07.2022 tarihinde Asus yetkili servise gitti. 29. 12.2022 de değişim onaylandı. Defalarca aradım rapor çıktı...
Top Bottom