Gaming Gen Tr Değisim Raporunu Servisten Almıyor

Bugün aradılar işte değişim onaylandı stok yok para iadesi yapıcaz dediler kabul etmedim değişim istedim 10 gün sonra değişim süresi doluyor THH başvurucam yarın, 10 gün sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum işimi garantiye alıcam piyasa değeri 25 bin TL olmuş rx 6800 ün faturada 5 bin TL gözüküyor 20 bin liraya ekran kartı mı alayım birde
Tamam thh sürecinden benide haberdar edermisin bende basvurmayı düşünüyorum

Gaming gen adlı siteden çok fazla şikayet görüyorum. Uzak durmak lazım
ben de sistem topladım 3 hafta oluyor gayet güzel montajı yapılmış sıkıntısız gönderildi çalışıyor tüm testlerini gerçekleştirdim nasıl böyle denk geliyor sizlere anlamadım

O siteden geçen sene hazır sistem aldım geri iadesini kabul etmemişlerdi, sistemi beğendim ama farklı bir sistem alacaktım iade almadılar, o yüzden en bilinmedik yerden alırım ordan almam daha hiç bir şey. :)

Son düzenleme:
Benim kart geldi bunda da cw var sende durumlar ney
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gaming gen den bir daha bir şey alınmaz tekrar göndersem mi acaba
Ben az önce taktım ekran kartını görüntü gelmiyor ana kart da VGA ışığı yanıyor işe gidiyorım şuan bıraktım öyle gece ekran kartını ramları tekrar söküp takıcam düzelmezse komple geri iade edicem

Benim kart geldi bunda da cw var sende durumlar ney
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gaming gen den bir daha bir şey alınmaz tekrar göndersem mi acaba
Son durum ne? Ben görüntü aldım Ama pc ye program yüklerken kasadan dıt dıt ses geliyor boştayken ses yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,223
Üyeler
186,306
Son üye
tuğcan
Geri