Arama sonuçları: *

1. QuaiWaT

İtopya King - X 17:00 da !

16k görünce zaten vazgeçtim fikrimden :D
  2. QuaiWaT

İtopya King - X 17:00 da !

bence iyi sistem
  3. QuaiWaT

Çözüldü✓ 18000 TL ile sistem toplama veya hazır sistem.

Sağolun hocam inşallah herkese nasip olur
  4. QuaiWaT

Hocam normalde bütçe 25000 biz bunun 7000 nini 240hz monitör, klavye ve kulaklık için harcadık eve geldi bile. Kalan parayla sistem alacağız zaten :D
  5. QuaiWaT

Tamam hocam seçimi anakarttan yana kullanacağım.
  6. QuaiWaT

Tamam hocam o zaman ben o geri kalan para ile bunu alsam kasa için? LİNK : https://www.amazon.com.tr/dp/B07YQ7HXBD/ref=asc_df_B07YQ7HXBD1644825600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07YQ7HXBD&linkCode=asn
  7. QuaiWaT

Hocam aileme bu konu hakkında başvurdum ve sistem parçalarını İstanbul da dayımın adresini verip orda dayımın kendisinin montajlaması kararını aldık. En azından dayım Vatan Bilgisayarda 3 yıl çalışmış bir insan ve nasıl yapacağını biliyor. Bir de bütçeyi 18000 ile kısıtladık yani hocam 1700 ile...
  8. QuaiWaT

Hocam en çok korkuğum şey burda başlıyor zaten. Böyle tabii ki daha uygun fiyata geliyor parçalar ama Şanlıurfa gibi bir şehirde adam akıllı sistemi dizecek tanıdığım yok bir bilgisayarcıya gitsem kabloları düzenli yapmadan saçma sapan bir şekilde teslim edecek. Belki ailem izin verirse bir...
  9. QuaiWaT

Galiba yardımcı olacaklar gibi ben buradan devam edeyim
  10. QuaiWaT

Peki hocam uzun zamandır bir sistem almayı planlıyorum ama bir türlü karar veremedim. Yeni konu açayim mi yoksa buradan yardımcı olur musunuz?
  11. QuaiWaT

Edit: GameGaraj'ın sisteminden vaz geçtim ve 18000Tl ile bir sistem arıyorum valorant 240hz rahat oynatacak bir sistem.
  12. QuaiWaT

20.000TL Bütçe Ile Sistem Önerisi

Merhabalar, öncelikle bu bilgisayarla toplanılabilecek 280Hz valorantta 300 ün altına inmeyecek FPS'li bir sistem toplamak istiyorum. GPU NVIDIA olursa daha iyi olur ve bütçe 23000'e kadar çıkabilir 1648328774 Sizce bu sistem nasıl?
  13. QuaiWaT

280Hz Rekabetçi oyunlarda rahat taşıyan sitem önerisi

Hocam sistem tabii ki Valorant CSGO odaklı olamayacak render, yazılım vs vs. içinde olacak fakat bütçeyi zaten uzun zamandır planliyoruz yani biz böyle bir sistem için hazırladık bu bütçeyi en az 5 en fazla 10 sene kullanacağız.
  14. QuaiWaT

Hocam hala bütçe arttırma ihtimalim var. 5900X te deneyebiliriz .
  15. QuaiWaT

Çöldeyim resmen. Şanlıurfa :D 1648309858 Bu arada hocam belirtiyim monitör ve diğer ekipmanlar elimde şuan onlara bütçe ayırmayacağız.
  16. QuaiWaT

İstanbulda yaşamıyorum ki :(
  17. QuaiWaT

Hocam tek site üzerinden toplasak daha yararlı olacak bizim için
  18. QuaiWaT

Hocam yanlış anlamayın ama sizde çok hızlısınız 😅
  19. QuaiWaT

Başka bir konu açtığımda topladığım sistemin çok aptalca olduğunu fark ettim. Bunun üzerine hem bütçe düşürüp hemde hazır sistem bakma kararı aldım. 280Hz 1080p valorant, cs gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bir sistem tavsiyesi arıyorum. Kasa NZXT olursa güzel olur ekran kartıda bazı...
Geri