Çözüldü✓ 18000 TL ile sistem toplama veya hazır sistem.

3540 TL
8999 TL
817 TL
433 TL
579 TL
668 TL
1189 TL

Toplam 16225 TL.

Bunlarda soğutucu opsiyonlarınız.

3540 TL
8999 TL
817 TL
433 TL
579 TL
668 TL
1189 TL

Toplam 16225 TL.

Bunlarda soğutucu opsiyonlarınız.
Hocam en çok korkuğum şey burda başlıyor zaten. Böyle tabii ki daha uygun fiyata geliyor parçalar ama Şanlıurfa gibi bir şehirde adam akıllı sistemi dizecek tanıdığım yok bir bilgisayarcıya gitsem kabloları düzenli yapmadan saçma sapan bir şekilde teslim edecek. Belki ailem izin verirse bir youtuber'dan bu konuda yardım isteyebilirim HaQQuS gibi.

Hocam en çok korkuğum şey burda başlıyor zaten. Böyle tabii ki daha uygun fiyata geliyor parçalar ama Şanlıurfa gibi bir şehirde adam akıllı sistemi dizecek tanıdığım yok bir bilgisayarcıya gitsem kabloları düzenli yapmadan saçma sapan bir şekilde teslim edecek. Belki ailem izin verirse bir youtuber'dan bu konuda yardım isteyebilirim HaQQuS gibi.
Kendin yapmayı deneyebilirsin. hem eğlenirsin. forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.

Hem baya bilgilenirsin.

Kendin yapmayı deneyebilirsin. hem eğlenirsin. forumdaki arkadaşlar yardımcı olur.

Hem baya bilgilenirsin.
Hocam aileme bu konu hakkında başvurdum ve sistem parçalarını İstanbul da dayımın adresini verip orda dayımın kendisinin montajlaması kararını aldık. En azından dayım Vatan Bilgisayarda 3 yıl çalışmış bir insan ve nasıl yapacağını biliyor. Bir de bütçeyi 18000 ile kısıtladık yani hocam 1700 ile sıvı soğutma önerirseniz daha güzel olur.

Hocam aileme bu konu hakkında başvurdum ve sistem parçalarını İstanbul da dayımın adresini verip orda dayımın kendisinin montajlaması kararını aldık. En azından dayım Vatan Bilgisayarda 3 yıl çalışmış bir insan ve nasıl yapacağını biliyor. Bir de bütçeyi 18000 ile kısıtladık yani hocam 1700 ile sıvı soğutma önerirseniz daha güzel olur.
5 5600'e sıvı soğutmaya gerek yok bu arada.

Tavsiyem budur.

5 5600'e sıvı soğutmaya gerek yok bu arada.

Tavsiyem budur.
Tamam hocam o zaman ben o geri kalan para ile bunu alsam kasa için?
LİNK : https://www.amazon.com.tr/dp/B07YQ7...e=380333&creativeASIN=B07YQ7HXBD&linkCode=asn

Tamam hocam o zaman ben o geri kalan para ile bunu alsam kasa için?
LİNK : https://www.amazon.com.tr/dp/B07YQ7...e=380333&creativeASIN=B07YQ7HXBD&linkCode=asn
Dark Diamond daha iyi bundan. kasaya bütçe ayırmak istiyorsanız,
Şu kasayı alabilirsiniz.
ya da
Anakartı bu olarak değiştirebilirsiniz.
ya da indirimle şu kartın 1500 TL'ye düşmesini bekleyebilirsiniz.

Şu kasayı alabilirsiniz.
ya da
anakarti b550 ile degistir bence

Şu kasayı alabilirsiniz.
ya da
Tamam hocam seçimi anakarttan yana kullanacağım.

Geri