Arama sonuçları: *

1. Silver Stone

PALİT 4080 SUPER - Ryzen 5 7600 HAZIR SİSTEM NASILDIR?

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden, iyi forumlar.
  2. Silver Stone

PALİT 4080 SUPER - Ryzen 5 7600 HAZIR SİSTEM NASILDIR?

Hocam ekran kartlarının üreticileri asus msi palit gigabyte gibi markalar değiller. Ekran kartının içindeki devre elemanlarını nvidia üretiyor. Sadece soğutma bloğu ve fanları markalar kendi tasarımına göre ekliyor. %2 %3 oc edip piyasaya sürüyorlar. Yani asus rog da alsanız, palit de alsanız 2...
  3. Silver Stone

Intel i5 11400f gtx 1080 16 gb ram pc iyi mi

Adam bunu düşünecek durumda değil cs bile oynayamıyorum diyor. Bütçesi de yok. Hiç yoktan iyidir.
  4. Silver Stone

1080 aşağı yukarı 3060 dengi performans veriyor. Elinizdeki laptop çöp denilecek durumdaysa karlı bile çıkıyorsunuz. Ben olsam bu sistemi alırdım.
  5. Silver Stone

Bu sistemi yenileme şansın yok hocam. Bir parça değiştireceğin zaman başka parçaların da değişmesi gerekecek. İşin özeti senin bu sistemi yükseltme maliyetin hazır sistem almaktan daha pahalıya patlayacak. Ama bütçeniz 1 lira dahi yükselemiyorsa elinizdeki en iyi imkanı değerlendirin.
  6. Silver Stone

Gaming.gen.TR 7700 XT PC alınır mı??

30.000 tl bandına çıktığınızda ddr5 sisteme yönelmek daha mantıklı olur hocam. Ddr4 her iki sokette de ölü yatırım. Bütçesi 20 k bandına zor çıkan arkadaşları tenzil ediyorum.
  7. Silver Stone

17k'ya 3060 12 GB sıfır sistem alınır mı?

2k da 60 serileri hoşaf olur hocam. Bütçe yoksa 3060 12gb bu fiyatlara mantıklı olabilir. Çünkü hazır sistemler tekrar pahalanma dönemine girdi. 3060 4060 arasında dlss dışında çok bir fark yok. Ancak elinizdeki 2k monitörle AAA oyunlar oynadığınız senaryoda ne 3060 ne de 4060 randıman...
  8. Silver Stone

Bilgisayarı nasıl açacağım?

Hocam öyle bir saçmalık olamaz, güç kablosu gönderilmeyen sistem mi olur? Aldığınız yeri arayıp söyleyin güç kablosu çıkmadı diye.
  9. Silver Stone

Çözüldü✓ Donanım arşivinin son videosu ne zamana gerçekleşir

Rica ederim hayırlı olsun şimdiden.
  10. Silver Stone

Çözüldü✓ Donanım arşivinin son videosu ne zamana gerçekleşir

Hocam piyasaya nakit girişi yoktu. İndirimler peşi sıra geliyor. Alabiliyorsanız hemen almaya çalışın. Yeni nesil amd ve intel işlemciler, anakartlar, 5000 serisi ekran kartları yolda. Bu sebeple hem stok eritme hem de toplu satın alım yapabilmek için indirim yapıyorlar. Yeni nesil ürünler...
  11. Silver Stone

50.000 SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam sen burada yazan parçaları bir kenara bırak 40k ya 4070 süperli hazır sistemler düşüyor 2k ıps monitör çakarsın 10kya mis gibi olur total 50kya 50k sadece kasa yaparsan 7800x3d 4070süper yapılır veya 7700 4070ti süper yapılabilir. Hazır sistem takibi yapan arkadaşlar ilgilenecektir. Lütfen...
  12. Silver Stone

Alıp almamak arasında kararsız kaldım değiştirmem gereken bir şey varmı sizce

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Ama tekrar söylüyorum biraz daha ucuza bulma şansınız olabilir.
  13. Silver Stone

Hocam işlemciyi r5 5600 yap Anakartı b550m yap (+700tl olan) Ramleri de xpg 3600 mhz olanı yapabilirsin 100 lira farkla.
  14. Silver Stone

Önemli değil hocam da sistemler ucuzlamaya devam ediyor bu sistemi yaklaşık 2000 2500 lira daha ucuza bulma şansın olabilir haberin olsun. Ama sistem bu haliyle gayet yeterli.
  15. Silver Stone

https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/gaming-dual4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-white-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Oldu mu?
  16. Silver Stone

Hocam işlemci 5600 anakart da b550 olmalı 5500 ile 5600 arasında uçurum fark var A serisi anakartların geneli dandik oluyor. Ne m2 soğutucusu ne vrm soğutucu ne de yeterli faz beslemesi var. Oc desteği de yok. (Tak çalıştır dışında hiçbir işe yaramıyor) Bu fiyat bandına 5600lü kasa...
  17. Silver Stone

hazir sistem onerilerinizi bekliyorum beyefendiler

Hocam ileride işlemci değiştiririm derseniz anakartı yükseltmeye çalışın a620ler çok sırıtıyor 7500f ile sıkıntı çıkarmaz ama 9000 serisi ryzenler için faz beslemeleri düşük kalabilir. (Yükseltme yapmam alır yıllarca kullanırım diyorsanız kalsın)
  18. Silver Stone

İTOPYADAN HAZIR SİSTEM ALDIM. PARÇALAR ARASINDA UYUMSUZLUK OLURMU

bir şey sormak istiyorum siz üst tarafta paylaşmış olduğunuz itopyadaki sistemi mi aldınız vatandakini mi
  19. Silver Stone

Önemli değil hocam. Sizin işlemcinin de kutusuz fansız Fan almanız gerekecek haberiniz olsun İyi forumlar
  20. Silver Stone

Ekran kartlarında fabrikasyon macun olur. İşlemci stok fanla geliyorsa fanın üzerinde fabrikasyon macun oluyor (Kutusuz Fansız işlemci alındıysa sizin soğutucu ve macun almanız gerekir.) Bir çok işlemci soğutucusunun kutusundan macun çıkıyor
Top Bottom