Arama sonuçları: *

1. S

İncehesap ürünü geri iade etme

Ryzen 5 7500F Asus rtx 4060 Asus B650M-R Asus Tuf Gaming 750 Watt Güç kaynağı Corsair H100 Sıvı soğutucu 16gb ram 1 tb ssd li sistem 1730241565 Herkes boşa uğraşmayın demiş yapıcak bir şey yok o zaman sağolun arkadaşlar
  2. S

Hayır, maalesef oyun oynayacak zamanım bile olmadı. Bilgisayarı kurmak için zamanım oldu sadece.
  3. S

hayır sistemde bir sıkıntı yok durumum biraz kötü şuan o yüzden. 1730239870 sadece ekran kartını çıkarsam olmaz mı? diğer parçaları çıkarırken bişeyini kırarım diye korkuyorumda
  4. S

Merhaba arkadaşlar, 13 gün önce incehesaptan hazır sistem aldım ama demonte gönderimi seçtim sistem elime ulaştı sistemi kendim topladım 13 gündür sıkıntısız kullanıyorum ama bazı sıkıntılar yüzüden iade etmek istiyorum, iade talebi oluşturdum ve bana bir numara verdiler kargo şirketinin...
  5. S

Sizce fiyatına göre nasıl?

evet alınır ama hangi marka onu bilemem fiyatının yüksek olma nedeni parçaların çoğu msi marka, aynı sistemi diğer markalar ile yaparsan 23-24 bin tl ye denk geliyor, markalarına bakarak iyi mi kötü mü söyleyin lütfen.
  6. S

Sizce fiyatına göre nasıl?

Sistemdeki bazı şeyleri değiştirdim fiyat böyle sizce nasıl?
  7. S

İ5 13400f işlemcili Asus Rtx 4060 Dual OC v2 ekran kartlı sistem alınır mı?

Masaüstü bir bilgisayar almak istiyorum bende gezinirken bu sistemi buldum ben güzel buldum, birde sizlere sormak istedim sizce bu sistem alınır mı?
  8. S

Vatan bilgisayardan olan DDR4 olan sistem alınır mı?

soket sorunu dediğiniz ne? tam anlamadımds
  9. S

bütçem şuan en fazla 25-26 olabilir gibi duruyor maalesef ilk attığım ile sizin attığınızda çok bir fark yok ise ilk attığımı almayı planlıyorum
  10. S

böyle bir kasayı nereden bulabilirim acaba? bildiğiniz bir site veya sizin bildiğiniz bir hazır sistem varmı?
  11. S

bu fiyat aralığında bir önerin varmı acaba?
  12. S

bu aralar bilgisayar almayı düşünüyorum ve vatan bilgisayardan bu sistemi buldum valorant roblox genshin impact apex legends gibi oyunlar oynayacağım işlemcisi ve ekran kartı falan yeterli olur mu? tek tedirgin olma sebebim kasa gelince 8 gb ekran kartının ve ddr4 ramin yetmiyecek olmasından...
Top Bottom