Neler Yeni

Sizce fiyatına göre nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Sarıgül
Sistemdeki bazı şeyleri değiştirdim fiyat böyle sizce nasıl?

Ekler

• IMG_5833.png
    IMG_5833.png
    353.8 KB · Hit: 33

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Sarıgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü rtx4060ti lı sistem alınır bu fiyata
evet alınır ama hangi marka onu bilemem fiyatının yüksek olma nedeni parçaların çoğu msi marka, aynı sistemi diğer markalar ile yaparsan 23-24 bin tl ye denk geliyor, markalarına bakarak iyi mi kötü mü söyleyin lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Bekir Küllac
evet alınır ama hangi marka onu bilemem fiyatının yüksek olma nedeni parçaların çoğu msi marka, aynı sistemi diğer markalar ile yaparsan 23-24 bin tl ye denk geliyor, markalarına bakarak iyi mi kötü mü söyleyin lütfen.
kankam iyi dedigin markalarda ssd de patriot falan var git micronun 7000 liklerden al bellekte zaten tek kanal 16 yapmakla sistemi batırmışsın yani anakartı o kadar yükselticegine ddr5 5600mhz iki tane ramde takabilirdin destekli anakarta falan yani gereksiz parçalarla önemli parçaların miktarını kısmıssın ki rtx4060 üzerine bu ramleri almanda saçma geliyor üst düzey bir ekran kartı değil yani bence bu ramler aşırı saçma bir kombinasyon olmuş SSD yine aynı şekilde ve şunu diyim aldıgın parçalarda bir tane bile msi yok asus marka parçalar tamam iyi olabilir fakat diğer markalar kötü diye bir şey yok işlemci tercihin önbellegi iyi olsa bile çekirdek sayısı düşük oldugu için kötü yani bilmiyorum illa dediklerimde bir yanlış bilgi bulunabilir fakat benim fikrimce böyle ben bu bitçeye sana daha iyi sistem toplarım

Top Bottom