Neler Yeni

Sizce Bu Bilgisayar Fiyatına Göre İyi Mi ?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
1
Onun fiyatı iyi değil. 7500F işlemcili daha ucuza sistemler var.

buda alınmaz hocam artık iyice zamlandı psu everest bide

Erdem123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
erdem akın

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Rüveyda Akın
indirimliyi kast ediyorsan elbette satabilirler
İndirim falan filan yok kardeşim. Olması gereken fiyattan indirimli diye satıyorlar. Çünkü olması gereken fiyattan sattıklarında mal tükeniyor. Herkes alıyor. Bu durumda neden daha pahalıda tutup pahalıya satmak varken indirimli fiyattan satsınlar? Zaman zaman indirim yapıyorlar satışlar düştüğünde siz de oha gerçekten indirim yaptılar sanıyorsunuz. İndirim dediğin 500-1000 lira olur. 10,000₺ daha ucuza sattılar diyorum 1000 tane satsalar kaç lira para eder farkında mısın sen? Babalarının hayrına mı yapıyorlar sanıyorsun bu indirimi? İndirim değil çünkü bindirim :D Olması gereken fiyat 19,000₺ bu sistemin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirimliyi kast ediyorsan elbette satabilirler
Kaldı ki aynı fiyata 7500F ve 4060 satıyorlar her ne kadar bu bile şişirilmiş fiyat olsa bile 13400F'e kıyasla kat ve kat daha iyi bir işlemci ve teknoloji. Ne yaşıyorsunuz anlamıyorum. Hiçbir şey bilmiyorsunuz ama konuşarak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Senin şu yalan yanlış yorumuna biri inanıp gidip şu bilgisayara 28 bin lira para verse nasıl ödeyeceksin öbür dünyada vebalini? Azıcık büyüyün ya

hamzaersoy

80+ Bronze
İndirim falan filan yok kardeşim. Olması gereken fiyattan indirimli diye satıyorlar. Çünkü olması gereken fiyattan sattıklarında mal tükeniyor. Herkes alıyor. Bu durumda neden daha pahalıda tutup pahalıya satmak varken indirimli fiyattan satsınlar? Zaman zaman indirim yapıyorlar satışlar düştüğünde siz de oha gerçekten indirim yaptılar sanıyorsunuz. İndirim dediğin 500-1000 lira olur. 10,000₺ daha ucuza sattılar diyorum 1000 tane satsalar kaç lira para eder farkında mısın sen? Babalarının hayrına mı yapıyorlar sanıyorsun bu indirimi? İndirim değil çünkü bindirim :D Olması gereken fiyat 19,000₺ bu sistemin.
oğlum bu üslup ne sen haklısın zaten bütün dünyayı kandırıyorlar da tek fark eden senmişsin gibi konuşma istersen. berbat oğlu berbat bir fiyat değil dedim zaten fiyatı güzel demedim. berbat oğlu berbat bi fiyat çekmeleri için 30k olması lazım. ayrıca hala lafımın arkasındayım cebimden 20 30k para çıkacaksa alacağım ekran kartı 8gb olmamalı

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
1
oğlum bu üslup ne sen haklısın zaten bütün dünyayı kandırıyorlar da tek fark eden senmişsin gibi konuşma istersen. berbat oğlu berbat bir fiyat değil dedim zaten fiyatı güzel demedim. berbat oğlu berbat bi fiyat çekmeleri için 30k olması lazım. ayrıca hala lafımın arkasındayım cebimden 20 30k para çıkacaksa alacağım ekran kartı 8gb olmamalı
20k civarı sistemler artık giriş seviyesi sayılıyolar neredeyse 8gb ekran kartı olması bi problem değil daha üst fiyatta problem

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
1

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Emirhan
O zaman 25k ya 4060ti ve 5 5600/12400f yapmak çok daha olacaktır

Bunu önerebilirim bir tek ekran kartının modeli iyi değil diger modellere kıyasla o kadar psu vs. De güzel hocam bir de ssd alırsın sat al yaparak

Top Bottom