Arama sonuçları: *

1. TamerThe

Ryzen 5 5600 + Rtx li sistem onerisi

Bütçe ne kadar ?
  2. TamerThe

Ekran karti nasil takılır

Yok yanında monitör aldim da vidalari sikmaktan ekstra yapacagim birsey varmi
  3. TamerThe

Monitor kismini nasil montaj ediyorum hocam onda dikkat etmem gereken bir şey varmi
  4. TamerThe

Hazir sistem aldim gelmesini bekliyorum ilk defa böyle birsey yapacagim yanlis yaparım kırarım vs pc alinca takarken dikkat etmem gereken şeyler nedir?
  5. TamerThe

20000 tl bütçe ile kasa önerisi

Max kaça kadar çıkar hocam ?
  6. TamerThe

Gaming gen kargo sistemi

Hm anladim hocam haklisiniz ekstra bi guvenlik lazım dediğiniz gibi ama hazir sistem alan arkadaslarda pek sorun gormedim güvenlik açısından inşallah birsey olmaz
  7. TamerThe

Gaming gen kargo sistemi

Sunrise 4060 sistemi 1 tb ssd güncellemesi yapılmış 1708363318 Tamamdir eyvallah hocam heyecanliyim biraz malum 😅 1708363395 Bilmeden konuşmuş olmayayim ama hocam o aldığınız ekran kartini hangi markanin urettigiyle alakalı yanlış değilsem kutu icerigini korumak markanin gorevi yani hazir...
  8. TamerThe

Gaming gen kargo sistemi

Bu hafta içinde gelir değil mi her türlü 1708363149 Yok hocam hazir sistem + monitör
  9. TamerThe

Gaming gen kargo sistemi

1708362913 Böyle hocam
  10. TamerThe

Gaming gen kargo sistemi

Kargo paketlendi olarak gözüküyor yarin kola çıkarmı yoksa paketlenmeden başka aşamasi varmi bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi
  11. TamerThe

Sistem aldım ne zaman gelir

Hocam güzelmiş ama marka takintim cok olmasada biraz var ileride guncelleme yaparim elimden geldiğince sağol tavsiyen icin
  12. TamerThe

Eyw hocam
  13. TamerThe

https://www.gaming.gen.tr/urun/359780/sunrise-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1 tb ssd guncellemesi https://www.gaming.gen.tr/urun/200673/msi-optix-g2712-27-inc-170hz-1ms-full-hd-freesync-premium-ips-gaming-monitor/ 28...
  14. TamerThe

Diğer haftaya sarkmaz inşallah
  15. TamerThe

İstanbuldan geliyorsa iyi gelmiş yine hocam 2 günde
  16. TamerThe

Merede oturuyorsunuz aceba hocam ?
  17. TamerThe

Gaming gen den bi sistem aldim hazirlaniyor diyor hazir sistemler ne zaman kargoya verilir
  18. TamerThe

GAMİNG GEN DEN PARA NE ZAMAN ÇEKİLİR

Hazir sistem satin aldim ama odeme gerçekleşmedi beklemede diyor ne zaman odeme onaylanir ?
  19. TamerThe

Max 20 k ya sistem önerisi

Tamamdir eyvallah
  20. TamerThe

Max 20 k ya sistem önerisi

Tesekkurler hocam ama nvidia istiyorum ama ekran kartını
Top Bottom