Arama sonuçları: *

1. T

SİSTEMİM NE KADAR EDER

Dostum ilana koy göreceksin. Kasa için fazla bile söyledi. Piyasa bu seviyede kasalarla dolu ve çok hızlı gitmiyorlar.
  2. T

Dar bogaz yaparmi siparişi ona göre iptal edecem

Oc gerekmez, darboğaz yemezsin. Oc yap diyenleri kale alma.
  3. T

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

Zaten ekran kartı dışında doğru dürüst bir parça yok sistemde. Çok da çılgın bir fiyat değil.
  4. T

Darboğaz olurmu bütçe kısıtli

5500 ile 7500f arasında nerde 1000tl var? Ayrıca anakart ve ramdeki ekstra farkı kim ödeyecek?
  5. T

Darboğaz olurmu bütçe kısıtli

Adam bütçe dar diyor am5 öneriyorlar :D. 5500 yeterli olur arkadaşın dediği gibi ama 5600 olsa tadından yenmez.
  6. T

Bu sistemi aldım aldım iptal etmelimiyim

Performans olarak çoğu oyunda aşırı fark etmez ama aradaki fiyat farkına kesinlikle değer ileriye dönük olması açısından.
  7. T

Bu sitede ki pcler aşırı ucuz değil mi

Gerçek olamayacak kadar iyiyse gerçek değildir. Başka söze gerek yok.
  8. T

yeni pc aldım nasıl darboğaz vb olurmu

Sırf oyun için aldıysan 5700x e boşa para vermişsin. 5600 ile aralarında nerdeyse fark yok.
  9. T

Rx 6700xt sistem almayı düşünüyorum daha iyisini bulurmuyum bu fiyata

Katılıyorum. Bu fiyatlara 4060ti lı sistemler çıkıyor daha mantıklı olur.
  10. T

35k'ya intel + 4060ti windows dahil duzgun bi hazir sistem önerisi

Bence o arkadaşına pc konusunda danışma 13400f 4070 i rahat besler 1080p de bile
  11. T

amd gerçekten üzermi?

Bir sene kadar rx6700xt kullandım. Daha önce hep nvidia kullanmıştım. Aynı şeyleri tekrar yazmanın anlamı yok. Kısacası ben Nvidia tavsiye ederim. 1688910144 İşlemci olarak amd kullandım hiçbir problem yaşamadım memnunum.
  12. T

Bilgisayar Alıcam yardım edin bee

3070 li sistemi çek direkt 6700xt den çok az daha iyi hem de nvidia mis gibi
  13. T

Bilgisayar Alıcam yardım edin bee

23k asla verilmez o sisteme.
  14. T

Bu fiyata bu pc alınır mı??

https://www.gencergaming.com/adeo
  15. T

Bu fiyata bu pc alınır mı??

kesinlikle alınmaz
  16. T

Çözüldü✓ Bu bilgisayar alınır mı??

Zaten doğru dürüst fps bile alamazsın
  17. T

Çözüldü✓ Bu bilgisayar alınır mı??

Alınmaz ölü yatırım olur.
  18. T

6700xt de sorun yaşayan oldu mu

Bende var. Alırsan Adrenalin 22.11.2 sürümünü yükle. Bu sürücü dışındaki diğer sürümlerde çok fazla problem yaşamıştım. Bu sürümdeyim yaklaşık 1-1.5 aydır. Şimdilik hata almadım.
  19. T

ince hesaptan ki gaming gecesi pc

Hiçbir problem olmaz şu an. 2k da bile rahat rahat çoğu oyunda full ayarlarda 100+ fps alırsın.
  20. T

17 K Toplama PC Tavsiyeleri

Bu bir iki güne bayrama özel sistem çıkacak. "sıcak fırsatlar" ve "Youtube Kanalları sistem tavsiye" kısımlarını takipte kal.
Top Bottom