Arama sonuçları: *

1. T

Vatan Bilgisayar'dan alınan sistemler bozuk mu geliyor?

Valla bende Perşembe gece 1 gibi sipariş verdim, bugün öğlen elime ulaştı. Ama demonte sipariş idi. Sizin montajlı ise maksimum 1 haftaya elinizde olur bence. Demonte için bile bayağı bekledim 1 hafta oldu yani.
  2. T

VATANDAN ALINAN HAZIR SİSTEM

Rica ederim. Çorum vatan şubesi pek yoğun değildir bence. Aynı gün gözünün önünde montajını yaparlar. 1722953481 Bende bundan aldım faturayı bi kesemediler, kesseler hızlıca kargolanacak demonte zaten ama faturalandırılmadı hala. @Canpolat1997 sizin siparişiniz faturalandı mı ? Siparişlerim...
  3. T

Hangi şehirde yaşıyorsun ? Ankara'da yaşıyorsan vatanı arayıp durum hakkında konuş Ankara dışı ise bence montajsız iste daha hızlı gelir, geldiği gibi de şehrindeki vatan şubesinden montaj yaptır.
  4. T

Tamam da bu sistemde öyle bir seçenek yoktu. Montajsız seçeneği bile yoktu. Kendim arayıp montajsız istedim. Ankara'da yaşasam kendim giderdim ama yaşamıyorum.
  5. T

Herkes Ankara'da mı yaşıyor ?
  6. T

Vatanı arayıp demonte olarak iste. Hızlıca kargolarlar. Eline parçalar gelince de şehrindeki vatan şubesine gidip montajını yaptırabilirsin. Daha hızlı oluyor.
  7. T

25k 28k aralığı DDR5 sistem önerisi

Benim de gördüğüm en ideali bu.
  8. T

RTX 4060 sistem alınır mı ?

20 dakika sonra gaming gecesi var. Orda 5600 4060 ve 12400f 4060ti var. O ikisinden birini alabilirsiniz fiyatı uygun olursa. Şuan gördüğünüz fiyattan indirimli bir şekilde sunulacak 20 dakika sonra.
  9. T

RTX 4060 sistem alınır mı ?

Pahalı kral. Gaming gecesini bekle belki güzel bir şey gelir.
  10. T

Sinerj güvenilir mi???

Güvenilir, herhangi bir sorun olmaz.
  11. T

Vatan bilgisayar montajlı siparişiniz ne kadar sürede geldi ?

Değişik pek rastlanan bir şey değil valla
  12. T

4 5 günü geçti bile maalesef. Hala montajda yazıyor, zaten herkes bu durumdan muzdarip. Çok değişik bir firma.
  13. T

Bekleyeli uzun zaman oldu, demonte istesem şehrimdeki vatan mağazadan montaj yaptırabiliyorum sanırım. Sizin siparişleriniz ne kadar sürede geldi ?
  14. T

RX 7700 XT ve Ryzen 5 7500F Sistem aldım sizce nasıl?

İyi ama ram de amd expo yok gözüküyor. Expo olsaydı daha iyiydi.
  15. T

25.000 TL'ye sistem önerisi

Alma reis. Kazık. İtopyadan alınmaz tamamen kazık satıyor. Vatan, tebilon vs. daha iyi fiyat olarak.
  16. T

Arkadaşlar tavsiye verebilir misiniz bilgisayar için sizce değer mi

Ama fiyatını haketmiyor, koltuk var diye de bu fiyata alınmaz.
  17. T

Arkadaşlar tavsiye verebilir misiniz bilgisayar için sizce değer mi

Koltuk dandik, hikvision o kadar da iyi değil.
  18. T

Hazır sistem tavsiyesi istiyorum

Bu stoklar bitmiştir ki.
  19. T

Beyler sizce nasıl ?? Bu fiyata daha iyisi var mı

Kesinlikle şart. Sistemin hakkı 2K. Belki 4K bile olabilir zorlarsan onu tam bilmiyorum ama 2K ya cuk oturuyor.
  20. T

Bu sisteme soğutucu gerekir mi?

Atılan 34 binlik sade kasa olan sisteme de bakma bu bir tık daha ucuz ve kasa en azından ışıklı mışıklı. Özelleştirip vade farksız alabilirsin...
Top Bottom