Neler Yeni

Bu sisteme soğutucu gerekir mi?

ozzieee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ege
Bütçe
35000
Öncelikle bu sistem sizce nasıl her oyunu en yüksekte oynayabilir miyim? İkinci olarak da ben yarın satın alıcam bu sistemi ama soğutucu gerekir mi bilemiyorum şu anda da soğutucuya bütçe kalmıyor birkaç ay soğutucusuz kullansam sıkıntı yaşar mıyım performans olarak yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• IMG_2674.png
    IMG_2674.png
    501.2 KB · Hit: 58

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Cahit Emin
Öncelikle bu sistem sizce nasıl her oyunu en yüksekte oynayabilir miyim? İkinci olarak da ben yarın satın alıcam bu sistemi ama soğutucu gerekir mi bilemiyorum şu anda da soğutucuya bütçe kalmıyor birkaç ay soğutucusuz kullansam sıkıntı yaşar mıyım performans olarak yardımcı olursanız sevinirim
7500f stok soğutucuyla ısınır al bence

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Stok soğutucu yetersiz ancak idarelik bir süre kullanılabilir. Kule tipi herhangi bir soğutma fazlasıyla yeterli olur, 1k kadar bütçe çıkıyorsa hava soğutma alabilirsiniz.

ConquerorXIV

80+ Gold
kasa yükseltmesi gereksiz, ram yükseltmesi yapma kötü zaten dışardan 6000mhz cl 32 ramler alırsın

ve ordan alma burdan al, peşin fiyata 6 taksit yapıyor world

Son düzenleme:

ozzieee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa yükseltmesi gereksiz, öyle yapma ramler de kötü zaten dışardan 6000mhz cl 32 ramler alırsın

ve ordan alma burdan al, peşin fiyata 6 taksit yapıyor world

Hmmm teşekkürler peki kasayı hiç yükseltmeyip ram seçeneklerindeki 6000mhz 32gb Rami seçsem daha mı mantıklı olur sence

ConquerorXIV

80+ Gold
Hmmm teşekkürler peki kasayı hiç yükseltmeyip ram seçeneklerindeki 6000mhz 32gb Rami seçsem daha mı mantıklı olur sence

burdan 4060ti da bakabilirsin

ozzieee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

burdan 4060ti da bakabilirsin
Hmm ama tebilondaki sistem daha güçlü görünüyor gibi geldi bana

ConquerorXIV

80+ Gold

Tuncaycoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Taha Tuncay Arpacı
evet evet sadece oyun için alıyorum sence kasayı yükseltmek yerine o ram yükseltmesini yapıyım mı sistemde ne dersin
Atılan 34 binlik sade kasa olan sisteme de bakma bu bir tık daha ucuz ve kasa en azından ışıklı mışıklı. Özelleştirip vade farksız alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atılan 34 binlik sade kasa olan sisteme de bakma bu bir tık daha ucuz ve kasa en azından ışıklı mışıklı. Özelleştirip vade farksız alabilirsin.
Göz zevki için söyledim sonuçta oyun oynayacakmışsın daha iyi olur ayrıca 7600 işlemci 7500f den çok ufak bir farkla daha iyi yoksa ikiside aynı. 7600de dahili gpu var 7500f de yok.

ozzieee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ege
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göz zevki için söyledim sonuçta oyun oynayacakmışsın daha iyi olur ayrıca 7600 işlemci 7500f den çok ufak bir farkla daha iyi yoksa ikiside aynı. 7600de dahili gpu var 7500f de yok.
Hmmm tamamdir mutlaka bakıcam sabaha kararımı veririm artık cevap veren herkese teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,295
Üyeler
168,756
Son üye
Usdsd
Top Bottom