Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ İlk defa bilgisayar kuruyorum soğutucu anakartla uyumlu değil mi ?

Tam oturtmadan bir tarafın vidasını fazla sıkmışsınız gibi görünüyor ilk önce soğutucuyu yuvalara denk gelecek şekilde oturttun sonra azar azar vidaları sıkın.
  2. T

Bu Sistemi Satın Aldım Fiyat Olarak İyi mi Sizce?

Anakart ram slotu sayın 2 ve 2*8 GB ram almışsın 32 olmalıydı bu sisteme Gen3 SSD ddr5 sisteme yakışmamış Onun dışında hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
  3. T

Zenith sistem bu şekilde alınır mı?

9700x şuanki kurda fp olarak seçiliyor. 7800x3d fiyatları çok uçtuğu için iyi bir tercih. Hem 65w tdp si olması işlemcinin ısınmamasını sağlıyor hemde 7700x ve 7800x3d arasında bir performans veriyor.
  4. T

3 fanlı ekran kartı sıcaklık yönünden sorun olacağını düşünmüyorum. Bende 7900 gre var 300w çekiyor 750w psum var senin 4k ultrada 280w anca çeker sorun teşkil etmez sadece ya tek modül 600w pcie girişi yada 2 adet 300w pcie girişli olması lazım psu nun onu araştır. Bütçe meselesi zaten her şey...
  5. T

Alınabilir ancak 4070ti superli bir sistemde anakartı biraz daha kaliteli seçip 9700x alınabilir diye düşünüyorum.
  6. T

Hazır sistem aldıktan windows key almalı mıyım?

Retail keyler var zamanında bir siteden bulmuştum ücretsiz, denemek için girdiğimde anakarta gömüldü hard format atsam bile gitmiyor 4 senedir kullanıyorum. O kadar saçma ki win11 e geçtim hala key geçerli bir dene istersen kmspicodan iyidir.
  7. T

Yeni aldığım sistemin ısınması

Doğru bi an underclock olarak düşündüm sanırım şuan bakınca farkettim.
  8. T

Hayırlı uğurlu olsun ilk günlerde olur böyle ama kısa zamanda bir soğutucu bak çünkü undervolt yapmak sisteme biraz hakaret oluyor. O kadar para vermişsin ne gerek vardı o zaman r5 3600 alsaydın di mi? Soğutucu almak her halükârda yapacağın iş mecbur gibi bişeysin boşuna eziyet çekme bütçe...
  9. T

undervolt yapmana bile gerek olmayabilir biraz araştır belki silikonun çok kalitelidir düşük volt ile gayet stabil çalışabilir. Deneye deneye bulursun bilgisayara uzun vadede de yardımcı olur. Kurcala biosu bozmazsın merak etme :)
  10. T

stok fanla kullanırsan ses ve ısınma sorunlarıyla karşılaşman gayet normal benim imzadaki işlemci 4.2 zor veriyor arctic freezer duo ile kullanıyorum kullanmadan önce 80 civarı geziyordu, şimdi 55 civarında geziyor hele boost 4.4 - 4.5 ghz verebilen bi işlemci stok fanla can çekişir. Benim...
  11. T

Şunu değerlendirirmisiniz

Ben olsam valla korkardım kardeşim heryere turbox doldurmuşlar. Anlıyorum hesaplı almak istiyorsun ucuz her şey içinde diyorsun da sonradan pişman olmamak için alma derim.(İlk defa duydum turboxu). İtopyadan hazır sistemlere bakabilirsin diyeceğim ama bunu fiyatına göre almak istemeyeceksin ben...
Top Bottom