Yeni aldığım sistemin ısınması

Tamam hocam o zaman şimdilik undervolt ile çözüm bulucam
undervolt yapmana bile gerek olmayabilir biraz araştır belki silikonun çok kalitelidir düşük volt ile gayet stabil çalışabilir. Deneye deneye bulursun bilgisayara uzun vadede de yardımcı olur. Kurcala biosu bozmazsın merak etme :)

undervolt yapmana bile gerek olmayabilir biraz araştır belki silikonun çok kalitelidir düşük volt ile gayet stabil çalışabilir. Deneye deneye bulursun bilgisayara uzun vadede de yardımcı olur. Kurcala biosu bozmazsın merak etme :)
R5 5600 işlemcim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 5600 işlemcim hocam
PC daha bugün geldi 😂 heyecanima verin

R5 5600 işlemcim hocam

PC daha bugün geldi 😂 heyecanima verin
Hayırlı uğurlu olsun ilk günlerde olur böyle ama kısa zamanda bir soğutucu bak çünkü undervolt yapmak sisteme biraz hakaret oluyor. O kadar para vermişsin ne gerek vardı o zaman r5 3600 alsaydın di mi? Soğutucu almak her halükârda yapacağın iş mecbur gibi bişeysin boşuna eziyet çekme bütçe yaratmaya çalış.
Yani götürür ama tehlikeli biraz

bunlardan biri işinizi görür bir de unvolt miss

(ben 3. yü kullanıyuorum (ag400 olanını ak400le farkı üstünde kapak var .d))

Hayırlı uğurlu olsun ilk günlerde olur böyle ama kısa zamanda bir soğutucu bak çünkü undervolt yapmak sisteme biraz hakaret oluyor. O kadar para vermişsin ne gerek vardı o zaman r5 3600 alsaydın di mi? Soğutucu almak her halükârda yapacağın iş mecbur gibi bişeysin boşuna eziyet çekme bütçe yaratmaya çalış.
unvolt sisteme performans düşüklüğü yapmaz neden hakaret olsun?

Zaten dediğin şey unvolt olmuyor mu?

unvolt sisteme performans düşüklüğü yapmaz neden hakaret olsun?

Zaten dediğin şey unvolt olmuyor mu?
Doğru bi an underclock olarak düşündüm sanırım şuan bakınca farkettim.

Geri