Arama sonuçları: *

1. Utku Aydın

GameGaraj Pollux 3T10 Hangi SSD'yi seçmeliyim?

Patriot Burst 480 GB
  2. Utku Aydın

Stokta yok, yazmayı unutmuşum.
  3. Utku Aydın

Arkadaşlar bugün 7000 TL bütçede monitörlü bir sistem almam gerekiyor. GameGarajda bir sistem buldum, linki: https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ SSD'yi özelleştirmek istiyorum, sizce ne alayım? 480 GB veya üstü bir ssd lazım. SSD Seçenekleri bunlar. Malesef çıkarılmıyor.
  4. Utku Aydın

İntel i5 9400f ve rx 550 li sistem nasıl

4400 TL ve RX 550 kelimeleri yan yana bile gelmemesi lazım. Bakın üstteki cümlede geldi, bi garip oldum
  5. Utku Aydın

3700 TL bu sistem alınır mı ?

14nm 1600 ve RX 570'ye artı 400 lira vermek mantıksız. 3320 Tl idi i3 9100f 1650 Super sistem en son gamegarajda. Onu alabilirsiniz.
  6. Utku Aydın

Bu sistem alınır mı

Hocam 7500tllik sistemi frisby psuya emanet ettim demeyin lütfen
  7. Utku Aydın

Teknobiyotiğin bayrama özel çıkardığı sistem nasıl?

Powerboost sisteme daha iyi demişim.. Hocam mesajı düzgün okursanız Cooler Master 600w psu var. "Özelleştirilebilmesi bir artı" yazıyor kocaman. Ram'i de biostan 3600 mhz cl 18 yapabiliyorsunuz, 3000 mhz cl 15'ten daha performanslı olduğu kesin, geil'i de ilk defa duymanız sizin eksiniz...
  8. Utku Aydın

Daha az fanı var, ama raider'ın hava akışı daha kötü diyebilirim. Dark Diamond Pro mesh + high power 500w 80+ yaparsanız montajlı kargo olmadan 20 tl daha fazla ödemiş olacaksınız :D
  9. Utku Aydın

:D Açabilirsiniz hocam Gamegarajın savunalacak bir tarafı yok :D
  10. Utku Aydın

Hocam ben mi yanlış hesaplıyorum? 4442 tl oluyor, sistem kargo ücreti fix 54 tl teknobiyotikte ikisini toplayınca 4496 tl oluyor? Hem ucuza daha iyisini almış oluyorsunuz.
  11. Utku Aydın

Aynı paraya gelmiyor hocam 50 lira daha ucuza geliyor, 512 gb düzgün çalışan bir ssd ve 4 korumalı psu almış alıyorsunuz bir de.
  12. Utku Aydın

https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html 1600 af olmaz mı?
  13. Utku Aydın

3600 mhz ram 250 tl fiyat farkı 600w 80+ 4 korumalı psu'yu da hesaba katın.
  14. Utku Aydın

Hocam itopyada en azından özelleştirme yapılabiliyor, cooler master psu seçebiliyorsunuz. Gamegarajda bu da yok ve 100 lira daha pahalı ama ölününe savunuyorlar ben bunu anlayamıyorum :D 1596052083 Anakart arayüzü vrm'i kasa hava akışı ve malzeme kalitesini hiç söylemiyorum, itopya daha önde...
  15. Utku Aydın

Asıl komik olan gamegaraj'ın bu sistemin aynısını 5400 TL'ye bile sunamaması, itopyanın powerboostlu sistemlerine de başka kasa özelleştirilebilmesi bir artı. Bu sistem 5300 TL, İtopyada. Bu kronik sorunlu ssdli ve koruması olmayan psulu sistem de 5400 tl. Satış sonrası destek için bu kadar...
  16. Utku Aydın

@EmreDeniz @salihay @ByEfe04 arkadaşlar komik olan ne :D ?
  17. Utku Aydın

İtopyadaki powerboostlu incehesaptaki gamepowerlı sistemlere bin çeker, aquarius 5an'a da 2 bin çeker. Teknobiyotik en iyi hazır sistemleri üreten site bu aralar
  18. Utku Aydın

Bir Dolandırıcı Daha

Vatan bilgisayar: Kimse bizden daha kötü ve daha kazık sistem toplayamaz. n11 satıcısı: I'm gonna end this man's whole career
  19. Utku Aydın

4000-4300 tl Bütçe ile pc önerir misiniz ? (monitör,mous vs.. dahil değil)

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html
Top Bottom