Neler Yeni

Teknobiyotiğin bayrama özel çıkardığı sistem nasıl?

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
komik olan teknobiyok sitesinin en iyi olması aquarius un powerboost lu sistemlerden kötü olması işin gerçeği şu şekilde satış sonrası destek de ürünün arkasında durmada en iyi site gamegarajdır müşteri olarak mutluyum kısa sürede bu kadar iyi çıkış yakalayan bir site
Asıl komik olan gamegaraj'ın bu sistemin aynısını 5400 TL'ye bile sunamaması, itopyanın powerboostlu sistemlerine de başka kasa özelleştirilebilmesi bir artı.
1596051501725.png

Bu sistem 5300 TL, İtopyada.
1596051539039.png

Bu kronik sorunlu ssdli ve koruması olmayan psulu sistem de 5400 tl. Satış sonrası destek için bu kadar farkı verecekseniz hiç sıkıntı değil. Teknobiyotikle zaten karşılaştıramazsınız çünkü bu 2 sistemin de daha iyisi 5000 tl şuanda.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Niye ki bende var yaptım overclock anlayan adama kolay anlamayan adam almasın zaten
İşte sorun anlamayan adama bunu anlatmak. Ben anlıyorum orasında sorun yok ama adama anlatırken 40 takla atıyoruz :D.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
komik olan teknobiyok sitesinin en iyi olması aquarius un powerboost lu sistemlerden kötü olması işin gerçeği şu şekilde satış sonrası destek de ürünün arkasında durmada en iyi site gamegarajdır müşteri olarak mutluyum kısa sürede bu kadar iyi çıkış yakalayan bir site
Ne powerboostlu sistemlerden kötü mü?

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Ne powerboostlu sistemlerden kötü mü?
Hocam itopyada en azından özelleştirme yapılabiliyor, cooler master psu seçebiliyorsunuz. Gamegarajda bu da yok ve 100 lira daha pahalı ama ölününe savunuyorlar ben bunu anlayamıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart arayüzü vrm'i kasa hava akışı ve malzeme kalitesini hiç söylemiyorum, itopya daha önde. Teknobiyotik zaten çok daha önde

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Hocam itopyada en azından özelleştirme yapılabiliyor, cooler master PSU seçebiliyorsunuz. Gamegarajda bu da yok ve 100 lira daha pahalı ama ölününe savunuyorlar ben bunu anlayamıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart arayüzü vrm'i kasa hava akışı ve malzeme kalitesini hiç söylemiyorum, itopya daha önde. Teknobiyotik zaten çok daha önde
Anakart tercih meselesi kasa nın hava akısı gayet yeterli malzeme kalitesi dark kasalar gibi iste.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342