Powerboost sisteme daha iyi demişim.. Hocam mesajı düzgün okursanız Cooler Master 600w psu var. "Özelleştirilebilmesi bir artı" yazıyor kocaman.lijkjfnsdkjfsodfsdhfık bunu bir kullanıcıya söylüyorsunuz bu sistem bayrama özel farkındaysanız geil marka ssd var ssd markası sadece ramlerini duydum güvenmem cl19 ram ler daha sayarım isterseniz bu sistemde sıkıntı olan şeyleri bayramdan sonra fiyat pahalılaşacak onuda unutma bu arada powerboostlu sistemlere daha iyi diyorsun ona da güldüm bu sistemi 100 TL daha vererek fsp 600 w PSU lu da alabilirsin + olarak aigo PSU güzel kullanıcı olarak memnunum
Valla başlamadı. Gamegaraj'ın 10000 tllik 2080 Super sistemi de şuan rakipsiz. Ben hangi site daha iyiyse onu söylüyorum fanboy olmamın kimseye artısı olmaz zatenHahaha şimdi de site fanboyluğumu başladı ?
Neden peki?Kötü sistem.
Bana da parçalar kalitesiz sorun çıkaracak markalar gibi geldi.Fiyat olarak gayet uygun ama asrock, galax gibi tüm parçalar marka olarak kalitesiz. Hem marka hem kaliteli bileşenleri sadece itopya topluyor. Ben itopyayı tercih ederdim yada bu sistemi alıp 75 hz indirimde 750 TL ye bir monitör alır .fiyat performans kralı bir PC toplardım.
bende fsp den bahsediyorum bende diyorum ki bu sistemin eksikleri var psu değiştirebilir orası sıkıntı değil diğer sisteme aynısını yapra şu an bayram indiriminde ayrıca kullanıyorum diye savunmuyorum sistemde hdd yi dışardan almama rağmen kasmadan dolayı gönderdim hdd sıkıntılı olduğunu söylediler tüm bunlar kargo süreci ile 6 günde oldu aynı gün incelenip kargoladılar yasak gecesi sipariş ettim yasağın kalktığı sabah pazartesi 8.30 civarında kargoladılar bios ayarını karışık olduğu için sordum anlattılar satış sonrası desteğide iyi ürünlerinin arkasındalarPowerboost sisteme daha iyi demişim.. Hocam mesajı düzgün okursanız Cooler Master 600w PSU var. "Özelleştirilebilmesi bir artı" yazıyor kocaman.
Ram'i de biostan 3600 mhz cl 18 yapabiliyorsunuz, 3000 mhz cl 15'ten daha performanslı olduğu kesin, geil'i de ilk defa duymanız sizin eksiniz.
Kullandığınız psunun hiçbir koruma sertifikası yok, varsa atarsanız sevinirim. High Power 4 korumalı bir PSU. Ve teknobiyotikteki sistem 250 lira daha ucuz.. Kullandığınız için bu kadar savunmanıza gerek yok
Valla başlamadı. Gamegaraj'ın 10000 tllik 2080 Super sistemi de şuan rakipsiz. Ben hangi site daha iyiyse onu söylüyorum fanboy olmamın kimseye artısı olmaz zaten
galax iyidir knk merak etme asrock da iyidir ama ssd sıkıntılı olabilir ramler cl 19 galiba kötü olurNeden peki?
Bana da parçalar kalitesiz sorun çıkaracak markalar gibi geldi.
Galax ve ASRock'tan dolayı değil, kasa ve özellikle PSU'dan dolayı böyle söylüyorum. Şöyle bir sistem daha iyi olur:Neden peki?