Neler Yeni

Dark Diamond Pro Mesh vs Dark Guardian Mini

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
dostum pleksili bir kasa istiyorsan buyur al he diyosan üzerine 200 TL daha koyabilirim dark guardian ı almanı tavsiye eterim kendisi atx destekliyo
Pleksi cam ısı için o kadar kötü müdür?Ne kadar fark oluyor?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Birde kasa biraz küçük ekran kartı ısınmaz mı?Az boşluk kalıyor.
Dark Guardian Mini'de Bu sorunu yaşayan biri vardı.
Ekran kartı çok iyi olsa bile alt tarafta çok az boşluk kalmıştı ve aşırı sıcak çalışıyordu.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Dark Guardian Mini'de Bu sorunu yaşayan biri vardı.
Ekran kartı çok iyi olsa bile alt tarafta çok az boşluk kalmıştı ve aşırı sıcak çalışıyordu.
Dark Diamond Pro Mesh dede pleksi cam var.Sorun yaratıyor mu?Çünkü pleksi cam ne onu bilmiyorum.

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yüşa
Pleksi cam ısı için o kadar kötü müdür?Ne kadar fark oluyor?
dostum okey anladık ki gpu ısınacak ancak benim sana tavsiyem PLEKSİ BİR KASA ALMA ısıya tabii ki etki eder git DARK GUARDİAN normal i al

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yüşa
Dark Diamond Pro Mesh dede pleksi cam var.Sorun yaratıyor mu?Çünkü pleksi cam ne onu bilmiyorum.
pleksi dediğimiz şey plastik bildiğin kasanın yanında vidalı bir plastik var cam değil yani buda ısınmaya dez avantaj demek

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
dostum okey anladık ki gpu ısınacak ancak benim sana tavsiyem PLEKSİ BİR KASA ALMA ısıya tabii ki etki eder git DARK GUARDİAN normal i al
Hocam ekran kartı 70 dereceyi geçmiyor.Özelleştirmede Dark Guardian kasası maalesef yok.En iyi bu ikisi var.

drep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yüşa
Hocam ekran kartı 70 dereceyi geçmiyor.Özelleştirmede Dark Guardian kasası maalesef yok.En iyi bu ikisi var.
ben diyeceklerimi dedim karar size kalmış başka kasa seçenekleride var listede bakabilirsiniz

Top Bottom