BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı
Ne farkları varki?Guardian Mini ye bu sistem olmuyor mu?Diamond Pro Mesh'te ATX desteği var, onun seçilmesi daha iyi olur, Guardian Mini ise sadece Micro-ATX.
Olmuyor diye bir şey demedim, sistemde seçili olan anakart da Micro-ATX, olur ama ileride anakart değiştirince Diamond Pro Mesh daha iyi olur çünkü dediğim gibi ATX anakartları takabiliyorsun ona.Ne farkları varki?Guardian Mini ye bu sistem olmuyor mu?
Peki hava akışı olarak fark var mı aralarında?Olmuyor diye bir şey demedim, sistemde seçili olan anakart da Micro-ATX, olur ama ileride anakart değiştirince Diamond Pro Mesh daha iyi olur çünkü dediğim gibi ATX anakartları takabiliyorsun ona.
Neden peki?Dark Diamond Pro Mesh bence daha iyi
Diamond Pro Mesh'te ATX desteği var, onun seçilmesi daha iyi olur, Guardian Mini ise sadece Micro-ATX.
Bir konu içerisinde DARK DİAMOND kasa varsa uzak durulmalı bu kasadan ne kadar atx desteği olsada kensind2 temperli cam yerine pleksi kullanılmakta ısı konusunda iyi olmaz b450m s2h gibi bi anakart kullanıp mini atx bi sistem kullanılabilirBu sistem için hangisi daha iyi?
Zaten sisteme Micro-ATX anakart.Pleksi cam ısınmaya çok etki eder mi?Bir konu içerisinde DARK DİAMOND kasa varsa uzak durulmalı bu kasadan ne kadar atx desteği olsada kensind2 temperli cam yerine pleksi kullanılmakta ısı konusunda iyi olmaz b450m s2h gibi bi anakart kullanıp mini atx bi sistem kullanılabilir
Neden peki?Ben dark Diamond pro mesh tercih ederdim.
Dark guardin mini alınmamalı bence.
Eder çünkü kendisi bir plastik hava akışında vs dez avantaj olabilirZaten sisteme Micro-ATX anakart.Pleksi cam ısınmaya çok etki eder mi?