Arama sonuçları: *

1. W

4070 li hazır sistem alınır mı?

Herhangi bir dosya aktarımı yapmıyorum. Bu bilgisayar üzerinde genel olarak oyun oynanılacak. İlk söylediğiniz gibi özelleştirdim kasayı daha mantıklı geldi teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Linkini gönderdiğiniz soğutucu site üzerinden 1.461 TL'ye demonte şeklinde gönderiliyor. Bu...
  2. W

Şart değil fakat şartlar oraya zorluyor. Hem seçim yaklaştığından hem de her parçayı tek tek indirimle alacak vaktim olmadığından hazır sistemde çözümü arıyorum.
  3. W

Dediğiniz gibi işlemciyi geri 7500F'e düşürdüm. Diğer arkadaşın önerisine göre MSİ Pro b650 anakartını tercih ettim. Seçtiğim Ram: Gskill Flare x5 5600 Mhz CL30 modelidir. İşlemciden kıstığım para ile M2 için KC3000'e çıkış yapabildim. Çoğu forumlardan ve konulardan edindiğim bilgiye göre...
  4. W

Teşekkürler yardımınız için
  5. W

Asus prime anakart yerine neden MSi Pro anakartı tercih ettiniz? İşlemci soğutucu olarak hangisini seçmeliyim? Bilgim olmadığından soruyorum anlayışınız için teşekkürler.
  6. W

Daha farklı özelleştirme tavsiyeniz var mıdır veya farklı bir PC? Cevap için teşekkürler
  7. W

Öncelikle herkese merhabalar, şimdiden ilgilenen, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/ Sistem yukarıdaki gibidir. Bütçem: 50k Varsa bu bütçeye göre daha iyi sistem önerebilir misiniz? Resimdeki gibi özelleştirdim.
Geri