Arama sonuçları: *

1. Y

35 50K HANGİ HAZIR SİSTEM DAHA İYİ

Hocam zaten yani o 2. Ve 3. Sistemlerdeki her şey ortalama ve üstü sayılır istediğinizi alabilirsiniz sizi üzmez diye düşünüyorum ikiside ömürleri zaten yaklaşık olarak aynı olur
  2. Y

35 50K HANGİ HAZIR SİSTEM DAHA İYİ

Hocam 3 sistemde alınası duruyor ama 1. Sistem 650w diğerleri daha yüksek daha mantıklı olabilir ayrıca ilk sistemde 120mm sıvı soğutma var 120mm sıvı soğutma israf gibi bir şey o performansı zaten kule tiplerinden alabilirsin çoğu sıvı soğutucuda bu böyle yani Ayrıca kalan 2 sistem arasında 1...
  3. Y

En ucuz hazır sistem hangisi? (bunu merak ettiğim için soruyorum)

Apu sistemler var hocam doğru 10k civarınada onları dikkat almadım en azından bir kart olsun diye düşündüm içinde
  4. Y

En ucuz hazır sistem hangisi? (bunu merak ettiğim için soruyorum)

15k ya kadar yolu var daha düşük varsa bilmiyorum
  5. Y

Bu sisteme RX7700xt mi uyumlu olur RX7800xt mi?

7800xt daha iyi olur darboğaz olmaz
  6. Y

30k hazır sistem önerisi

Siz bilirsiniz hocam herkesin kendi kararı 7800 XT de çok sağlam kart.
  7. Y

30k hazır sistem önerisi

Anakart cl 48 değil hocam ram cl 48 gecikme değeri yüksek oluyor diye biliyorum tabi bu yeni nesil ddr5 ramlerde çok fark etmiyor diye biliyorum aşırı sorun çıkarmaz fakat cl30 gibi gecikme değeri biraz daha düşük olsa daha iyi olur 1736680498 Kaç k ya imkansız hocam 4070 eğer 30 dan...
  8. Y

30k hazır sistem önerisi

A serisi genelde görünte gelse yeter olarak nitelendiriliyor hocam b650 almak daha hayırlı olur 1736669366 Bu sistem diğerine göre daha iyi fakat ram seçenekleri arasında cl değeri daha düşük ram varsa onu almak daha mantıklı olur cl48 çok fazla gibi geldi hocam
  9. Y

Bu Hazır sistem alınır mı?

Yılbaşından sonra zamlanmış olabilir sistemler 43k falan oluyo heralde sistem ama hala 4070 superli bulunabilir gibi geliyor diğer sitelere bakmak lazım
  10. Y

Bu Hazır sistem alınır mı?

Soğutmanın kalitesine göre değişir soğutmayı araştırın bence bilgim yok ama kaliteli bir kule tipi ucuz sıvı soğutmadan iyidir
  11. Y

4070 ti super hazır sistem tavsiyesi

Hocam zamanınız varsa şubatta 5070 falan bekleyin bence daha iyi olur
  12. Y

Çözüldü✓ 50K bütçede kasa tavsiyesi

Bu nasıl hocam yardımcı olurmusunuz msi gaming plus wifi anakartlı olan mı bumu
  13. Y

Çözüldü✓ Hangi hazır sistemi almalıyım

Hocam bu sistemin linki varmı atarmısınız bunu almayı planlıyorum 1735138853 Buldum hocam geride gerek kalmadı
  14. Y

Hocam bu tis sistem nasıl attığım
  15. Y

Bide bu nasıl bunun 32 ram sağlam bi sıvı soğutma ve kingston renegade ssd halini alacaktım ama 5k zamlanmış bu hali nasıl 1735136036 Aceleden fazladan bişeyler yazdım galiba pardon
  16. Y

Acilinden 50k civarı hazır sistem veya toplama pc ye ihtiyacım var alıcam direkt alacağım sisteme zam geldi almak mantıksız geliyor şuan Bu sistemi buldum şuan nasıl alınır mı bu bütçede
  17. Y

Hocam normalde bugün 9700x li sistemi alıcaktım fakat zam gelmiş keşke dün falan alsaydım ne önerirsiniz bunu alayım mı yoksa 9700x li sistem mantıklımı hala 1735134843 Baktımda çom pahalıya geliyor 9700x li olan alamiyacam gibi malesef onu
  18. Y

Hocam 55k ya cıkamam gibi yanında 2k monitör+ ekipman da alicam maks bütçem 70k zaten imkansız gibi bişey 55 k hatta bütce 43-45k civarıydı koltuk almaktan vazgecip 50k ya cektim ama mecbur tüpe oturacaz😀 1735077301 Diğer sitelerede baktımda biraz kazık geldi bence gamegarajın sistemlerine...
  19. Y

Bence benim attığım R7 9700x li sistem gayet hoş tek giriş seviye kalan anakart oda değiştirmesi zorlayacak bir ürün değil o yüzden o daha mantıklı gibi geldi 1735076974 Evet bu sistemde eksiksiz ama bilemedim r7 9700x de aklımı çelmiyor değil
Top Bottom