Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Hangi sistemi almalıyım?

4060 ti almak daha mantıklı gibi görünüyor şu anki durumlarda
  2. Yigkikt

Hazır sistemler neden daha ucuz?

Selam arkadaşlar son zamanlarda eskisine kıyasla forumda vb. Arkadaşlar bir sistem topladığında aynı sistemi hazır aldığında daha ucuza geldiğine dair yorumlar gelir oldu sürekli. Niçin hazır sistemler daha ucuza geliyor (kampanyalar hariç) Baktığımızda aynı bileşenlere sahip sistemleri neden...
  3. Yigkikt

Çözüldü✓ 15 bin lira sistem önerisi

https://www.incehesap.com/sempiternal-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63158/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=donanimarsivi&utm_term=10.06.2023-sempiternal-oyuncu-bilgisayari
  4. Yigkikt

Bu pcnin özelleştirmeleri nasıl olmalı ?

Hocam ben kioxia exceria 500 gb ssd kullanıyorum windows orada yüklü fakat indirdiğim bir dosyayı indirilenlerden masaüstüne atarken en basitinden bilgisayar kitlenip kalıyor arkaplanda hiçbir şey yapamıyorum işlem bitene kadar sorun mu var yoksa normal bir durum mu anlamadım ama bu kioxiadan...
  5. Yigkikt

Powercolor güzel bir markadır fighter modeli diğerlerine göre biraz daha sıcak çalışır sadece fakat 6600 gibi bir ekran kartı için soğutması gayet gayet yeterli olacaktır eğer aklınıza takılan bu ise.
  6. Yigkikt

Bütçe var ise 5500'ü 5600 yapmak çok büyük bir değişim olur 5500 ile 5600 arasında büyük bir fark var
  7. Yigkikt

Bu Nasıl Hazırlı Sistem? -Go Gamer TSG490-

şaşkınlıklar içindeyim bune la
  8. Yigkikt

İncehesap güvenilir mi?

geçen hafta pc sipariş ettim ve 20-30 günü gözden çıkarmıştım internette yazılanlara göre fakat pcm 8. günün sonunda elime ulaştı tek bir çizik bile olmadan parçalarım gayet iyi ve istediğim gibi güvenerek alışveriş yapabilirsin.
Top Bottom