Arkadaşlar 2. kez soruyorum sıktım biraz ama çok araştırma yaptım ve %50 50 gibi oranlar biri alınır diyor biri rezalet diyor ne yapmalıyım üstünede istediğim ekran kartı normal stokta yok ama kasanın içinde var alsammı almasammı kararsız kaldım
peki ekran kartı stokta değil ama kasanın içinde var ve hala satılıyor o nasıl oluyor knkKesinlikle güvenilir.
Galiba sistemler için özel stok bulunduruyorlar.peki ekran kartı stokta değil ama kasanın içinde var ve hala satılıyor o nasıl oluyor knk
peki knk bakalım denicem şansımı çünkü sıkıntı çıkmassa 2060 almak zorunda kalacağım ve rx5700xt den vaz geçmiş olacağım sıkıntı çıkarsada tüketici hakları mahkemesine giderim artıkGaliba sistemler için özel stok bulunduruyorlar.
ayn knk pc alacağım hazır sistemGüvenilir ama ne alacaksın?
Daha doğrusu PC mi alacaksın?
PC nin linkini paylaşır mısın?ayn knk PC alacağım hazır sistem
https://www.incehesap.com/phantom-xt-gold-webtekno-fiyati-46902/ psu yu ve ssd yi değiştireceğim alırkenPC nin linkini paylaşır mısın?
geçen hafta pc sipariş ettim ve 20-30 günü gözden çıkarmıştım internette yazılanlara göre fakat pcm 8. günün sonunda elime ulaştı tek bir çizik bile olmadan parçalarım gayet iyi ve istediğim gibi güvenerek alışveriş yapabilirsin.Arkadaşlar 2. kez soruyorum sıktım biraz ama çok araştırma yaptım ve %50 50 gibi oranlar biri alınır diyor biri rezalet diyor ne yapmalıyım üstünede istediğim ekran kartı normal stokta yok ama kasanın içinde var alsammı almasammı kararsız kaldım
Hazır sistemler için ayrı stok ayırıyorlardır.peki ekran kartı stokta değil ama kasanın içinde var ve hala satılıyor o nasıl oluyor knk
güvenilir olmasa neden bu forumda o kadar çok konu açılsın gaming gecesi diyeArkadaşlar 2. kez soruyorum sıktım biraz ama çok araştırma yaptım ve %50 50 gibi oranlar biri alınır diyor biri rezalet diyor ne yapmalıyım üstünede istediğim ekran kartı normal stokta yok ama kasanın içinde var alsammı almasammı kararsız kaldım