Merhaba arkadaşlar keşke şuanda burada bunları yazmıyor olsaydım ama her zaman ki gibi tüketici olarak haklarımız yeniyor. Asus Tuf Gaming A15 cihazım var ve gayet istediğim gibi kullanıyor memnundum sonra sanırım kronik bir sorun olan Power tuşunda basmamazlık olmaya başladı bende ürünü garantiye yolladım gayet normal olarak laptop kutusu içinde faturasıyla köpük süngerle birlikte gayet sağlam olarak ve açılma yerlerine ben bant atmış olmama rağmen Ups deki arkadaşda Filo bant attı upsin değil kendi bantıydı. Ben ürünü ayın 16 sında ups ile yolluyorum.Onlara 21 inde ulaşıyor lakin paketi onarım takip kısmına girmiyorlar aradığımda ise cihazın üst kapağında ezikler olduğunu o yüzden iade edildiğini söylüyorlar. Ürün bana geliyor kutusu falan sapasağlam bantları açılmamış bile bakmamışlar bile.Ups ile görüştüm ürünü direkt iade etmişler almadan o yüzden size fatura çıktı diyor. Şimdi Asusu arıyorum soruyorum kayıtlara bakılacak dönülecek diyor ne zaman diyorum bana ne zaman bilgi gelirse diyor yöneticiye falan bağlarmısın diyorum burda en yetkili benim (güç göstergesi) diyor ups de kaldığı günler fatura katlanarak artacak ve sonunda ürünü atıyorlarmış. Almak zorunda kaldım ben ne yaptım arkadaşlar tek istediğim adam gibi bir servis bir hizmet bunu hakedecek ne yaptım. Lütfen yardımcı olabilecke biri varsa yardımcı olsun.