Arama sonuçları: *

1. Yusoo

Tebilonda magazadan teslim varmi?

Sagolun
  2. Yusoo

Tebilonda magazadan teslim varmi?

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-xfx-speedster-swft-210-rx-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/ bu sisteme 2-3 bisey ekleyip almayı düşünüyorum babam alicak ve kargo seylerinde basimiz yandi o yüzden eger varsa magazadan teslim almayi dusunuyoruz tabi varsa bu konuda...
  3. Yusoo

Tebilondan bu sistem Alınır mı??

Hocam teknoloji konuda şanslı biri değilim ve gencerdeki iade etme olaylari ve müşteri hizmetleri sıkıntılı olduğu icin baska güvenilir yerden bakiorum
  4. Yusoo

Tebilondan bu sistem Alınır mı??

https://www.tebilon.com/amd-r5-5500-a520m-hvs-xfx-speedster-swft-210-rx-6600-8gb-hikvision-16gb-hikvision-512gb-ssd/ Bu kasayi almayi dusunuyorum ek pek bi butce ekleyemem ama lazimsa 14-15 e cikabilirim sizce extra ne eklemeliyim?
  5. Yusoo

Çözüldü✓ 16k ya sistem onerebilirmisiniz?

Büyük olaslik bi hata vardir ve gençerden almaktan vazgeçtim baya bi arastirdim ve ozelikle iade konusunda sıkıntılı bi dite ve ben teknoloji bakimindan bahtsizin tekiyim
  6. Yusoo

Çözüldü✓ Gençergaming Guvenilirmi??

Evet dediginiz siteler daha iyi ama en yakin zamanda bir sistem alicam ve suan bu sitelerde bu fiyata bir sistem yok Bu parcalar beni vok uzun olmayan bir sure idare etse yeter ve alcagim sistem zaten şuan tek sıkıntılı parca ssd gibi gozukuyo o yuzden pek problem etmiyorum 1700418076 Aslinda...
  7. Yusoo

Perfomans kısmında ne gibi bir problemmi varki? Aldigim sistemin ozelikleri belli yoksa bilmedigim baska biseymi var ?
  8. Yusoo

Tamamdır sağolun
  9. Yusoo

Sanırım duyduğuma göre iade tarzi şeylerde müşteri hizmetleri sıkıntılıymış sizce bir problem olmaz demi bu tür konularda baya şanssız biriyimde
  10. Yusoo

Bu zamlardan once kendime bi sistem almayi düşünüyorum ve suan piyasada en fp sistemler gençergaming'te ama araştırdığımda insanlar farklı seyler diyo bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?
  11. Yusoo

Nvidia fanboy işte
  12. Yusoo

Şaka gibi degilmi
  13. Yusoo

Peki ozaman baska ney bu iki sistem arasindaki fark (gpu haric) aksine benim sistemimde daha iyi bi islemci var ve 5600 un baya fp bi islemci oldugunu duydum Evet 4000 serisi teknolojik bakimdan onde ama saf guc bakimindan bence amd daha üstün ve her oyun dlss3 ü desteklemiyo eger 6700 xt ve...
  14. Yusoo

Peki sadece sormak icin soruyorum bu sistemi sizin icin onemli kılan sadece 4060 mi?
  15. Yusoo

İntel ekran kartları pek iyi degil diye duydum evet güç bakimindan oldukça iyi ama intel bu ekran karti konusunds diger rakipleri kadsr tecrubeli olmadığı icin driver sorunlari yasayabilirmisim ve asiri bilgili olmasamda render yapicam alicagim sistemde bu yuzden intel gpulara yaklaşmayı...
  16. Yusoo

Peki https://www.gencergaming.com/rky Bu sistem nasıl?
  17. Yusoo

Bu zamlar gelmeden 16 kya sistem almayi dusunuyorum bu fiyata göre güzel sistem onerebilirmisiniz?
  18. Yusoo

İyopyadaki bu sistem parasini hakediyormu ?

Peki 13-16k fiyat aralığında iyi bi sistem varmi ? Gidipte almayi düşünüyorum yada en azindan o mağazasını görmem lazim
  19. Yusoo

İyopyadaki bu sistem parasini hakediyormu ?

https://www.itopya.com/planet-snapintel-core-i3-12100fmsi-geforce-rtx-3060-ventus-3x-12g-oc-12gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2_h24777 Yakin zamanda bu fiyat bantlarinda sistem alicamda sizce bu sistem bu fiyata alınır mı?
Top Bottom