PekiBütçe artarsa bu sistemi önerebilirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/3698...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
2K fark ile 4000 serisi olan attığım sistemi almak daha mantıklı.Peki
Bu sistem nasıl?RKY / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İntel ekran kartları pek iyi degil diye duydum evet güç bakimindan oldukça iyi ama intel bu ekran karti konusunds diger rakipleri kadsr tecrubeli olmadığı icin driver sorunlari yasayabilirmisim ve asiri bilgili olmasamda render yapicam alicagim sistemde bu yuzden intel gpulara yaklaşmayı düşünmüyorum genede teşekkür ederimhttps://www.itopya.com/modart-arc-2...ess-40-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdin_h24486 brom ben i5 12400f,32 gb ram ve mld 7000 mb okuma 4700 mb yazma 500 gb ssd ile değiştirdim 17,5k tuttu
Amd 6000 serisi olduğu icinmi2K fark ile 4000 serisi olan attığım sistemi almak daha mantıklı.
Keşke bütçem artsaydi yarin gidip itopyadan su bugünkü fp kralı sistemi alırdımBütçe artarsa bu sistemi önerebilirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/3698...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bugün ki sistem çok iyiydi ama dediğim gibi 2k ekleyebilirseniz bu sistemi almanızı öneririm.İntel ekran kartları pek iyi degil diye duydum evet güç bakimindan oldukça iyi ama intel bu ekran karti konusunds diger rakipleri kadsr tecrubeli olmadığı icin driver sorunlari yasayabilirmisim ve asiri bilgili olmasamda render yapicam alicagim sistemde bu yuzden intel gpulara yaklaşmayı düşünmüyorum genede teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd 6000 serisi olduğu icinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke bütçem artsaydi yarin gidip itopyadan su bugünkü fp kralı sistemi alırdım
Hayır.Peki sadece sormak icin soruyorum bu sistemi sizin icin onemli kılan sadece 4060 mi?
Peki ozaman baska ney bu iki sistem arasindaki fark (gpu haric) aksine benim sistemimde daha iyi bi islemci var ve 5600 un baya fp bi islemci oldugunu duydumHayır.bariz bir şekilde 4060 aşırı önde ve yepyeni teknoloji. 2K farka fazlasıyla değer. Ve sizin attığınız sistem piyasaya göre pahalı.
Ve kendi dusuncemle o işlemci o gpu ile dar bogaz yapabilir cunku yanlis duymadiysam 5500 3060 ile bile darboğaz yapan bir işlemciHayır.bariz bir şekilde 4060 aşırı önde ve yepyeni teknoloji. 2K farka fazlasıyla değer. Ve sizin attığınız sistem piyasaya göre pahalı.
Burda 6600 xt ile kapıştığı bir video var adam sana 6700 + 5600 den bahsediyor sense üstüne para koyup 4060 al diyosun bu nasıl mantık Allah rızası için bak bide 5500 işlemcisi napsın darboğazmı yesin grafikte arttıramaz 4060 8 gb vram a sahipken 6700 10 gb vram sahip 4060 gibi bir kartı 5500 gibi bir işlemcinin tam verimli besleyeceğini dusunmuyorum neye guvenerek önerdiniz çözemedim doğrusu dlss 3.0 dersenizde her oyunda mevcut değil mantıksız üstüne 2 bin bide ...Hayır.bariz bir şekilde 4060 aşırı önde ve yepyeni teknoloji. 2K farka fazlasıyla değer. Ve sizin attığınız sistem piyasaya göre pahalı.
Lütfen şaka yaptığını söyle bana . . .2K fark ile 4000 serisi olan attığım sistemi almak daha mantıklı.