Arama sonuçları: *

1. Zamazingoo

Hazır sistemlerde parçalar sıfır mıdır

İade ürün montajı olabiilir yani kesin olmaz diye bir şey yok ama teşhir veya uzun süre kullanılmış 2.el takacaklarını sanmıyorum.
  2. Zamazingoo

Aldigim sistem sizce nasil 52K

Düşünsene 50k sisteme para veriyorsun içinde nvidia+ryzen dışında dolu çöp var. 😀
  3. Zamazingoo

Allahın yarım akıllısı ana listede soğutucu yok meğersem dandik stok soğutucuymuş ondan en altta kücük yazılarla yazıyor.🤣🤣 Adam 50-60k üst seviye bütçe belirleyecek ama stok ile takılacak elemanın kafaya bak.Bari üyesi olduğun forumun incelemesine bi bak sıcaklıklar(ses) ne alemde stok ile...
  4. Zamazingoo

Ulan 7500f de oc potansiyelli ya. Linkleri karıştırsam bile yine bu oc yapılmayan anakart önerdiğin gerçeğini değiştirmiyor. Yine ssd dramsiz giriş seviye. Ramler cl40 bazı partilerde hynix m die bazılarında c-die geliyor. Bu fiyatlara önerdiğin parçalara bak. Zaten sistemde soğutucu bile yokmuş...
  5. Zamazingoo

7700x(7500f) gibi oc potansiyelli bir işlemciye oc yapılamayan entry level anakart öneriyorsun.Ki tray da değil kutulu.Silikon kalitesini daha iyi bekleriz yani oc'ye müsait. İçinde hangi dram olduğu belli olmayan cl40 ram var listede. Üstelik 1x16. Keza ssd entry level düşük core+ch ve dramsiz...
  6. Zamazingoo

Arkadaşın attığını az düzenledim. Şu an bu parçalarla tank gibi sistem oldu. https://www.incehesap.com/winorwin-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-37035//?hsu=125,1102343,130,1091694,1006854,713475,1075785,1075713 62k'dan aşağı cekmek istedim ama 7500f opsiyonu yoktu. 4070ti.super ile değiştirirsin...
  7. Zamazingoo

Dostum kart kötü değil zaten 57-60k bütçede daha iyisi olabilir onu söylüyorum.
  8. Zamazingoo

Cpu-Gpu harici dandik Açıkcası nerdeyse tüm hazır sistemler bu psu ve anakarttan eklemiş. Muhtemelen stok eritiyorlar. Bu ikisini tekrardan önermesem de yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun diyelim.
  9. Zamazingoo

Biraz bakınayım bi dk.
  10. Zamazingoo

Ya o psu düşük kalite. Tamam öldürmez ama 57k gibi yüksek bütçeye yakışmıyor. Anakart opsiyonları da nerdeyse hepsi asus. Kötü değil ancak dediğim gibi bu bütçeye daha iyisi yakışır. Biraz beklesene az bakayım bi.
  11. Zamazingoo

Hocam elle toplayamaz mısın? Deneyimin olmadığı için mi hazır sistem bakıyorsun?
  12. Zamazingoo

Hocam sürekli comak sokup hevesini kırmak istemiyorum ama 57k sisteme o psu olmamış. Düşük seviye bir psu . Başka seçenekleri varsa buraya at yorumlayalım. Ayrıca anakart için başka opsiyon var mı?
  13. Zamazingoo

Bu arada parçaların fiyatlarına ufak bir göz gezdirdim. Tek tek piyasadan satın almaya göre fazla pahalılar. 7500f mesela 6.5k o piyasada 5.7k'ya bulunuyor. Ram 5.5k aşırı pahalı. 4k civarına benzer perf . veren ram'ler var.
  14. Zamazingoo

51k üstüne kaç k daha çıkar cebinden? Ona göre önereyim.
  15. Zamazingoo

On numara sistem bu arada. Ama soğutucu göremedim.
  16. Zamazingoo

7600x yerine 7500f alırsın kafa kafaya oyun perf. Rami 5600 cl32 ile değişirsin. Birde ssd göremedim listede. Kasadaki psu modeli Pg850m ise harika bir seçim. Bunlar haricinde sistem gayet güzel.
  17. Zamazingoo

Hangi ekran kartı daha iyi

Yanlış karar. 8gb vramli ekran kartları artık yeterli gelmemeye başlıyor. 1080p'de bile. Fsr 3.1 bu yaz geliyor baya bir düzeltme ile.F.g de onunla beraber bir çok oyuna gelmeye başladı. Zaten o kartta rt açamayacaksın nerdeyse 50-60 fps anca verecek. Dlss neyse de, rt için bu kartı övenlerin...
  18. Zamazingoo

fotoğraftaki sistem alınır mı?

Değişen çok bir şey yok ssd ve kasa içindeki psu hala tırt. Yazdıklarım onlardan daha iyi opsiyon. Karar senin.Psu eğer dışardan almak istersen beni etiketlersin iyi bir psu ayarlarız uygun fiyata.
  19. Zamazingoo

Yani iyi-kötü modele ve fiyatına göre değişir ama istiyorum diyorsan orası ayrı.Zira 7700xt 4060ti'dan çok daha iyi bir kart. Anakart Msi M650-mb Ssd Kioxia exercia 512gb ile değişirsin. Kasalara baktım ve psu dahil olanların içindeki psu'ların çoğu giriş seviye. Boş bir kasa alıp psu'yu ayrı...
  20. Zamazingoo

Eksikleri var.Opsiyonları güzel bir kaç değişiklikle güzel bir sistem olabilir. Tabi 2-3k daha bütçe çıkışırsa. Rx7700xt var mesela opsiyonda. Nvidia şart mı?
Top Bottom