stiga05fx
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,294
- İsim
- Draq123
Ya kardeş ilk mesajları doğru oku doğru algıla benim önerdiğim al dediğim sistemde 7700x yokki neyden bahsediyorsun 7500f var ikincisi olarak 620 anakart stokları her azaldığında yenilenen bir anakratır vazgeçilmez stok eritme durumu yok. Gamingentrdeki sistem ince hesaptakinden daha iyi.7700x gibi oc potansiyelli bir işlemciye oc yapılamayan entry level anakart öneriyorsun.Ki tray da değil kutulu.Silikon kalitesini daha iyi bekleriz yani oc'ye müsait.
İçinde hangi dram olduğu belli olmayan cl46 ram var listede. Üstelik 1x16.
Keza ssd entry level düşük core+ch ve dramsiz bir model.
Soğutucu-psu nedügü belirsiz modeller ne güvenilir kaynak incelemesi var ne de hakkında bir yazı.
Yani arkadaşın çok daha iyi parçalı sisteminden sırf 4k ucuz diye iki gr bilginle full giriş seviye(dandik) parçalar öneriyorsun sonra da önüne gelen mi konuşuyo oluyor?
Bu arada stok eritme hakkında şu basit yazıyı okumanı tavsiye ederim.Benzer konularda zortlamamana yardımcı olur.
E-Ticaret Sitesinde Satılmayan Ürünleri Eritme Yöntemleri - Kobisi E-ticaret
E-ticaret sitelerinde stokları eritmek için farklı pazarlama yöntemleri kullanılabilir. Ürünleri birleştirme veya outlet oluşturma bunlardan sadece birkaçı!blog.kobisi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bir insanın kurduğu cümle kendisine nasıl cuk diye oturur izliyoruz.
Nezaketen brother demişim adama bu sana niye battı? Sistermı deseydim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru diyorsunda ben zaten 4070ti lı sistemi önerdim7700x gibi oc potansiyelli bir işlemciye oc yapılamayan entry level anakart öneriyorsun.Ki tray da değil kutulu.Silikon kalitesini daha iyi bekleriz yani oc'ye müsait.
İçinde hangi dram olduğu belli olmayan cl46 ram var listede. Üstelik 1x16.
Keza ssd entry level düşük core+ch ve dramsiz bir model.
Soğutucu-psu nedügü belirsiz modeller ne güvenilir kaynak incelemesi var ne de hakkında bir yazı.
Yani arkadaşın çok daha iyi parçalı sisteminden sırf 4k ucuz diye iki gr bilginle full giriş seviye(dandik) parçalar öneriyorsun sonra da önüne gelen mi konuşuyo oluyor?
Bu arada stok eritme hakkında şu basit yazıyı okumanı tavsiye ederim.Benzer konularda zortlamamana yardımcı olur.
E-Ticaret Sitesinde Satılmayan Ürünleri Eritme Yöntemleri - Kobisi E-ticaret
E-ticaret sitelerinde stokları eritmek için farklı pazarlama yöntemleri kullanılabilir. Ürünleri birleştirme veya outlet oluşturma bunlardan sadece birkaçı!blog.kobisi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bir insanın kurduğu cümle kendisine nasıl cuk diye oturur izliyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bu videoyu atıp da 7900xt'li sistemi arkadaşın 4070ti superli sistemi üzerine tavsiye olarak önermek zortlamanın bambaşka bir boyutu.