50k'dı yok hocam bir daha o fiyata inmez. Zaten kampanyalı sistem sayılıyor ben 11 Kasım'ı beklemiştim hata ettim hep zam geldi sadece arada 500TL gibi çok cüzi indirimler yapıldı sonra tekrar zam yaptılar mesela ben aldıktan sonra 1.5k'ya yakın zam yapmışlar.ne kadardı önceden ? yılbaşına doğru fiyat inebilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart güç kaynağı ram sıkıntı ayrı ayrı almak daha mantıklı
anladım fiyatlar uçuk geldi biraz bana 4070 superli sistem bakıyorum bende50k'dı yok hocam bir daha o fiyata inmez. Zaten kampanyalı sistem sayılıyor ben 11 Kasım'ı beklemiştim hata ettim hep zam geldi sadece arada 500TL gibi çok cüzi indirimler yapıldı sonra tekrar zam yaptılar mesela ben aldıktan sonra 1.5k'ya yakın zam yapmışlar.
Game Garaj'da Shark gibi sistemler var fakat adam etmek için özelleştirme yapmanız lazım ben 2 hafta önce yaptığım zaman 50-51k'yı buluyordu pahalı gelmişti. Gaming gen pc hocası sistemlerine bakabilirsiniz bir tane güzel sistem vardı fakat ekran kartı rtx 4070.anladım fiyatlar uçuk geldi biraz bana 4070 superli sistem bakıyorum bende
Bulabilirseniz link atar mısınız, evet bu arada yükseltme şart, kendimiz toplasak aynı mı tutar acaba 50k civarıGame Garaj'da Shark gibi sistemler var fakat adam etmek için özelleştirme yapmanız lazım ben 2 hafta önce yaptığım zaman 50-51k'yı buluyordu pahalı gelmişti. Gaming gen pc hocası sistemlerine bakabilirsiniz bir tane güzel sistem vardı fakat ekran kartı rtx 4070.
Bunlar hocamBulabilirseniz link atar mısınız, evet bu arada yükseltme şart, kendimiz toplasak aynı mı tutar acaba 50k civarı
Anakartta bir sıkıntı yok.ne kadardı önceden ? yılbaşına doğru fiyat inebilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart güç kaynağı ram sıkıntı ayrı ayrı almak daha mantıklı
ben biostara sıcak bakmıyorumAnakartta bir sıkıntı yok.
alttaki kasa güzelmiş hocam, bende bir konu açtım arkadaşın konusunu doldurmak istemedim, oradan da konuşabiliriz isterseniz. Burada update için neler önerirsiniz diye, birde kasanın kendi ve power kalitesi kötü gibiBunlar hocam
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Sizin sıcak bakmamanız anakartın kötü olduğu anlamına gelmiyor.ben biostara sıcak bakmıyorum
Doğru, bu arada sizce bu sistem ne kadar götürür yüksek ayarlarda 5 sene idare eder miSizin sıcak bakmamanız anakartın kötü olduğu anlamına gelmiyor.
Rahatlıkla.Doğru, bu arada sizce bu sistem ne kadar götürür yüksek ayarlarda 5 sene idare eder mi