Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

vatandan hazır kasa almak zorunda kaldım

Aynı gün anında alırsın tabi, için rahat olsun.
  2. ahmetkilcik

İlla ordan alacaksanız Xigmatek Grip seçilebilir. Gaming gen, itopya bunların istanbulda fiziksel mağazası var. İlla ki mağazadan almak istiyorsanız eğer araç var ise git gel 300-350km 700 TL yaksanız bile çok daha iyisini toplarsınız. İnanın burda amaç bilmişlik taslamak değil, almışken en...
  3. ahmetkilcik

Hangi şehirdesiniz?
  4. ahmetkilcik

Başka sitelerden çok daha iyi sistemler alabilirsiniz hazır şekilde. Ama illa ki buradan alacaksanız kasa ve klavye kesin değiştirin.
  5. ahmetkilcik

Güvenilirlik için vatanı seçip "Rampage" markalı ürünler almanız çok güvenilir olmamış.
  6. ahmetkilcik

Çözüldü✓ Evkurdan sistem buldum nasıl fps ler verir bilgi

Elden taksit yapmak yerine 8000-10000 TL kredi çektirtebilirsiniz ailenize, o krediyi de taksitle öderler. Sonrasında çektiğiniz krediyle peşin olarak itopya, sinerji, gaming.gen buradan sistemler alabilirsin. Kredi kartına bulaşmadan halledebilirsin. Buradaki herkes sizin iyiliğinizi düşünüyor...
  7. ahmetkilcik

Dostum kaç yaşındasın 18 yaşındaysan bir şeyler önerebiliriz forumca sana, kart başvurusu vesaire. Emin ol bu sistemi alsan google chrome'da kasar. Bu bilgisayara taksit yapınca bir de vade alıyorlar yazık günah. 18 yaşına girene kadar internet kafeye git bunu alma daha iyi gerçekten.
  8. ahmetkilcik

Baba sen bu makinayı nasıl alacaksın anlatsana biraz? Senetle mi nasıl yani ben sana yardımcı olayım detaylı bilgi verirsen
  9. ahmetkilcik

Çözüldü✓ DA-C Hazır Sistem Fan Calışmıyor

Coil whine sesi için söyledim hocam
  10. ahmetkilcik

Çözüldü✓ DA-C Hazır Sistem Fan Calışmıyor

Benim ekran kartı mızıka çalıyor hocam :d demonte aldım.
  11. ahmetkilcik

Sizce hangisi daha iyi ?

Sakın arkadaşların attığı dışındaki sistemleri alma.
Top Bottom