Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Ekran kartı seçimi Arc B580 mi yoksa Rtx4060 mı olmalı?

B580 saf performans açısından 4060Ti denginde, ancak yazılım sorunları kartı büyük ölçüde geri atıyor bence. ileride bu tip sorunların düzeleceğine eminim ancak şu anlık 4060 tercihim olurdu.
  2. akıllı kuş

Modart Joker V6 alınır mı?

1 ay önceki fiyatların bir daha geleceğini sanmıyorum dostum :)
  3. akıllı kuş

Modart Joker V6 alınır mı?

26 Bin TL'ye 4060Ti, B550 Anakart, R5 5600X, 16GB RAM ve 500GB SSD Var. Sizce Alınır mı? ortalama hazır sistemlere göre ucuz mudur?
  4. akıllı kuş

1 SAATE VATAN BİLGİSAYARDAN BİLGİSAYAR ALACAM FİYAT PERFORMANS PC ÖNERİRMİSİNİZ

soru soruyorsunuz cevap veriyorum ne diye münakaşaya giriyorum diyorsunuz. yani bana şunun cevabını vermenizi istiyorum, kartı almanyadan getirtmek daha ucuz olur mu olmazmı türkiyedeki olası yüksek fiyatlara göre? 1736348223 Bu arada 50 bilemedin 55 bin arasına DDR5 5070'li sistem rahat alınır...
  5. akıllı kuş

kartın fiyatı (MSRP) 20k dan 25k ya çıkıyor KARDEŞİM. türkiyeden almak isterse her türlü daha pahalı olacaktır Kardeşim. az mantık yahu.
  6. akıllı kuş

eklemeyi unutmuşum, kasayı DDR5 ekran kartsız alıp kart çıkış tarihlerini bekler. aklımı ben değil sen yemiş gibi duruyosun, fiyatları fazla abartıyosun hocam adamın bakış açısına göre almanyadan getirebilirse rahat rahat 50K'ya toplar. zorlasan belki 55K falan.
  7. akıllı kuş

Mart-Nisan gibi 5060-5060Ti-5070 çıkar. o zaman o bütçede DDR5 sistemi toplayıp eğer dediği gibi almanyadan getirebiliyorsa 5060Ti-5070 falan getirir. çokta zor bir şey değil.
  8. akıllı kuş

20-22.000TL'ye DDR5 sistem gelir mi?

DDR5 olmuyor ki maalesef.
  9. akıllı kuş

20-22.000TL'ye DDR5 sistem gelir mi?

dostlar en son Technopat'ın attığı ARC sistemi gördüm 20.500TL'ye ancak geç kalmıştım. merak ettim de şimdi yılbaşına özel falan o fiyat civarına DDR5 Nvidia-intel ekran kartlı sistemler tekrardan gelir mi?
  10. akıllı kuş

EFE UYGAÇ-SHELBY Sisteme 8 K Değer Mi

bir tık pahalı gibi
  11. akıllı kuş

R5 3600-Gtx 1650'li Sistemimi Ne kadara Satabililirim?

vay be piyasa iyileşiyor demekki
  12. akıllı kuş

R5 3600-Gtx 1650'li Sistemimi Ne kadara Satabililirim?

2 gün önce nerede satıldı 3050 8700'e?
  13. akıllı kuş

Kasamı 8.000 tl ye satabilir miyim?

Benim 5500XT li sistemim 7.5e gitmiyor senin sistemin nasıl gitsin o fiyata? Millet o fiyata koyuyor olabilir ama alan yok.
  14. akıllı kuş

Kasamı 8.000 tl ye satabilir miyim?

5.5-6.5 arası.
  15. akıllı kuş

VOK Sistem Aldım H.O G.O?

sen adamın para biriktirip biriktiremeyeceğini nereden biliyorsun kardeşim vahiymi indi sana? hadi boş muhabbet yapma geç.
  16. akıllı kuş

para biriktir dedim üstüne ekle şimdi al demedim yazı okumayı bilmeyen kardeşim benim.
  17. akıllı kuş

eh ben olsam para biriktirir daha iyi bir şey alırdım şu dönemde 10K ya bunları almak içimi yakıyor çünkü o yüzden G.O diyorum :D
  18. akıllı kuş

1660S'li bir sistem 8999TL değilmiydi bu gün? pek farkıda yoktu iki sistemin.
  19. akıllı kuş

G.O. kardeşim.
  20. akıllı kuş

Bilgisayarımı 21.000₺ 'e satayım mı?

dostum daha üstüne satabileceğini sanmıyorum bu gün 20K'ya 3070Ti'lı kasa geldi ve sen 2.el 3060'Lı sistemi 21K ya satıyorsun bence karşı tarafa bir tık kazık atmış gibisin
Geri