B580 saf performans açısından 4060Ti denginde, ancak yazılım sorunları kartı büyük ölçüde geri atıyor bence. ileride bu tip sorunların düzeleceğine eminim ancak şu anlık 4060 tercihim olurdu.
soru soruyorsunuz cevap veriyorum ne diye münakaşaya giriyorum diyorsunuz. yani bana şunun cevabını vermenizi istiyorum, kartı almanyadan getirtmek daha ucuz olur mu olmazmı türkiyedeki olası yüksek fiyatlara göre?
1736348223
Bu arada 50 bilemedin 55 bin arasına DDR5 5070'li sistem rahat alınır...
eklemeyi unutmuşum, kasayı DDR5 ekran kartsız alıp kart çıkış tarihlerini bekler. aklımı ben değil sen yemiş gibi duruyosun, fiyatları fazla abartıyosun hocam adamın bakış açısına göre almanyadan getirebilirse rahat rahat 50K'ya toplar. zorlasan belki 55K falan.
Mart-Nisan gibi 5060-5060Ti-5070 çıkar. o zaman o bütçede DDR5 sistemi toplayıp eğer dediği gibi almanyadan getirebiliyorsa 5060Ti-5070 falan getirir. çokta zor bir şey değil.
dostlar en son Technopat'ın attığı ARC sistemi gördüm 20.500TL'ye ancak geç kalmıştım. merak ettim de şimdi yılbaşına özel falan o fiyat civarına DDR5 Nvidia-intel ekran kartlı sistemler tekrardan gelir mi?
dostum daha üstüne satabileceğini sanmıyorum bu gün 20K'ya 3070Ti'lı kasa geldi ve sen 2.el 3060'Lı sistemi 21K ya satıyorsun bence karşı tarafa bir tık kazık atmış gibisin